Min hand luktar béarnaisesås...

"Ett päron till farsa firar jul" var bland de sämsta filmerna jag någonsin sett! Jag tror att jag skrattade en gång på en och en halv timme. Och det ska vara en komendi? Nej det där går jag inte med på! Fast visst, det kanske är lite mer "vuxenhumor" men ändå, neej. Jag tror inte att någon sitter och skrattar rakt igenom den filmen, som man brukar göra med komendier? Så vill ni se en tråkig komendi, så rekomenderar jag den. Fast man borde inte uppmuntra dåliga filmer. Så helt enkelt, titta inte på den! Igår blev det ännu en lång natt då jag satt uppe och pratade med Daniel och Felicia. Det var mer folktomt igår än vad det brukar, själv har jag vänt om dygnet så jag orkar vara uppe i morgon natt då 31 december 2007 blir 1 januari 2008. Nytt år nya händelser. Iallafall ska den dagen/natten spenderas med den underbaraste av dom underbara, ingen mindre än felicia! Det blir väl lite spel, lite flum och lite umgängesbyten. Vi snurrar väl omkring som yra harar, eller vad säger du hjärtat?
Idag kommer iallafall min älskling hem från en 24 timmars kryssning. Eller han kanske är hemma redan? Jaa, det är han, han skulle spela match direkt när han kommit i land sa han, så vart han håller hus nu vet jag inte. Antagligen i ishallen... Han skulle ringa mig när han kunde träffa mig. Om det blir om en eller 10 timmar, det är ingen som vet.
Jag måste bara nämna att min hand luktar béarnaisesås...

Idag är jag nöjd med min outfit!
Mörkblåa D&G jeans köpta från en hemlig källa.
Svart boxerlinne från Cubus.
En rosa tunn kofta men knappar och djup V-ringning från Esprit.
Ett halsband med svart läderband som han knyter och två berlocker, ena är en sträckkod och den andra är en platta där det står "NOT FOR SALE". Det är ett halsband som stödjer kvinnor som blir köpta av män som tar med sig kvinnorna hem till sitt hemland för att "dom ska få det bättre" men männen tar med sig kvinnorna och utnyttjar dom sexuellt.

Ha en bra dag och gott nytt år i förskott!

Happyface x2!

Igår natt satt jag uppe till 3 på morgonen. Jag pratade med Daniel, Felicia, Tessan, Rasmus och Tobbe på msn. Jag var verkligen happyface x2!! Jag var så lycklig igår, jag hade så roligt! Idag vaknade jag halv 12 och det var precis lagom, jag skulle nämligen gå runt ringvägen (ca. 6 kilometer) klockan 13.00 med Rasmus och Tobbe och så blev det. Vi träffades utanför mig och gick. När jag kom hem igen tittade jag lite på skidor och bad pappa hjälpa mig med skabetthi och köttfärssås. Vi åt till skidorna då två svenskar kom tvåa och trea i andra loppet i "Tor De Ski" eller vad det heter. Bra där sverige!
Nu ska jag, mamma och pappa titta på "Päron till farsa 2" och mysa med chips och godis. Myys. Ikväll ska jag logga in på msn och prata med Daniel igen, han skulle ha åkt och tittat på "Larz Kristerz" men jag tvingade honom att stanna hemma och prata med mig. Hockey går ju på tv ikväll! Då kan man ju inte vara ute och ränna, då ska man sitta klistrad framför tvn! Tim är på kryssning nu, han åkte för cirka en timme sen och är borta i 24 timmar. Jag hann inte träffa honom något innan han åkte för att han hade träning och jag gick runt ringvägen, så jag saknar honom redan! Hoppas du har det roligt baby! Nej, det här duger inte. Nu börjar filmen om 5 minuter så nu ska jag stänga av och ta fram mina älskade djungelvrål och mina älskade surkräm och lök chips !
Good bajs! Jag kanske skiver mer ikväll, får se (a)

ÄNTLIGEN!!!!

MITT NYA BANKKORT HAR KOMMIT!
Äntligen kan jag få ut mina pengar!!
Mitt älskade bankkort! ♥

Grattis ! <3

Grattis min älskade pappa på födelsedagen!
Jag älskar dig mest! ♥

Grattis ! <3

Grattis min älskade farmor på födelsedagen!
Jag älskar dig högt! ♥

Julafton!

Jag kan bara säga att min julafton vart BÄST!
Julklappar, Kalle Anka, Julbord, Guitarhero, Julklappar, Guitarhero, Efterrätt, Brainstorm och Dans till 3 på natten.

Tack alla 13 personer för en underbar dag! ♥

Wiihooo!

Dan före doppare dan!

Men det var visst inte helt övergivet...

Igår gick jag hem till Tim och tittade på världens läskigaste film! "Kallt byte" hette den. Det var en norsk film som handlade om 5 ungdomar som åkte snowboard, långt bort från civilisationen. En kille bröt foten och de ända hus som fanns i närheten var ett övergivet skidhotell. Men de var visst inte helt övergivet..
Det var en thriller, men en läskig sådan. När den var slut slog mitt hjärta i 180 och jag satt fastklistrad i Tim, han fick varken släppa mig eller gå i från mig under resten av kvällen. Shit va läskig den var! Vi gick och la oss, och vaknade, då jag gick hem. Mamma väntade på mig för att vi skulle till centrum och handla de sista julklapparna. Vi hittade alla förutom en och vi hittade massor av saker till och själva.
Nu har vi precis blivigt klara med placeringskort till julafton, vi blir 13 pers och vi har gjort ett kort till vardera. Dom vart jätte fina. Nu kommer Tim vilken sekund som helst. Vi ska nog titta på Svensson, Svensson och äta godis.
Imorgon är det den 23 december. Då ska vi i familjen pynta granen, slå in julklappar, koka gröt och fixa julskinkan. Mycket pyssel blir det imorgon. Själv tycker jag faktist att den 23 är mysigare än själva julafton... Jag vet inte riktigt varför, men jag tycker så.

Ha en bra dan före dan före doppare dan. ;D


Dagen var så elgiganten!

Erica - "Snöar det eller var det någon som spottade på mig?"
Felicia - "Det var nog jag.."

Den här dagen var så ELGIGANTEN!
(För er som inte förstår min och Felicias humor, så är elgiganten nya ordet för rolig/bäst)

Igår kom Felicia till mig runt 12 tiden på natten efter ett biobesök. Hon kom till mig då jag var ensam vaken i huset och pratade med Daniel över msn. Vi satt uppe till 3 och åt djungelvrål, mackor, ballerina kakor och drack apelsin juice. När vi väl sagt hej då till Daniel och gått upp till mitt rum och lagt oss i sängarna för att sova är klockan halv 4, minst. Vi somnade så fort vi släckt lampan och sagt god natt. Vi vaknade av att min klocka ringde 08.45 då vi tänkte gå upp och titta på julkalendern, men när vi väl kommit ner kom vi på att det var fredag och därmed fortfarande vardag då julkalendern är 07.15. Vi tog våran frukost och gick upp igen för att fixa iordning oss. 10.59 låse vi dörren från utsidan och småsprang mot tåget för att ta det till Skogås. När vi var där åkte våran buss som vi skulle ta en minut förtidigt, så vi missade den och fick spendera en halvtimme i Skogås centrum. Både jag och Felicia har alldtid velat åka dit för det såg så fint och stort ut, men när vi väl kom in dit insåg vi att vi hade lagt tankarna åt fel håll. När vi kom in fanns det en pressbyrå på varje sida, sen öppnade det upp sig och det var systembolag, två ica butiker, guldfynd och små alltiallo butiker. Inte en ända klädesbutik eller skoaffär. Så vi satte oss på en bänk i  mitten med våra center och snickers och väntade på att nästa buss skulle gå. Den kom runt 20 över och vi tog den och hoppade av vid Länna handelsplats. Där gick vi in direkt på onoff, expert och elgiganten. Felicia skulle nämligen köpa en ny kamera. Vi sprang fram och tillbaka, och hoppade in på staduim och sen skopunkten mitt i kamera letandet. När hon hade investerat en ny kamera gick vi in på Eko och köpte naturgodis och varsin coca cola. Eller rättare sagt köpte hon det och bjöd mig så snäll som hon är lilla gumman. Vi satte oss i en av Askos soffor och åt och drack och pillade på hennes nya kamera. Vi tog oss tillbaka till bussen för att åka tillbaka till Skogås för att byta tillbaka till tåget mot Nynäs. När vi kom till Skogås sprang vi till tåget för att inte missa det och behöva sitta i dumma Skogås centrum en halvtimme till. Vi hoppade på tåget och snart var vi i Västerhaninge för att byta tåg till Nynäståget. Vi gjorde det och nu är jag hemma och pratar med Daniel igen efter en hel dag med Felicia. Kan det bli bättre?

Apelsin-vrål & Djungel-juice

Djungelvrål och apelsin juice mitt i natten med Felicia, är en ny upplevelse...

BÄSTBÄSTBÄST! <3

Dagens andra låttips är: Elvis - Suspicious Minds

BÄSTBÄSTBÄST!

UTMANING!



Så fort du tittat på denna bilden har du blivit utmanad!
FÖRSÖK INTE SMITA, JAG SER DIG ALLT!!!

GÖR SÅ HÄR:
1. Gå in på Google.se
2. Sök på datumet du fyller år (T.ex 22 September.)
3. Ta den första bilden som kommer upp och lägg in den på bloggen

Banana phone, Jullov, förvrängt rykte & låttips!

9'b s banana phone blev bäst!

Jag vill bara meddela alla som har hört rykten om mitt och Alinas bråk att ni kan sluta sprida det falska skitet vidare, vi är vänner igen och ingen skada är skedd. Så låt det förvrängda ryktet blåsa bort i vinden...

Poetiskt... och patatiskt..

JULLOV! Äntligen, du är välkomnad med öppen famn.

Men vad har hänt? Jag har blivigt poetisk..

Idag efter skolan gick jag och mina kära pojkvän till verona och åt kebab. mys pys.

Dagens låttips är idag: Scorpions - Wind of change ( http://youtube.com/watch?v=5muLIq9PqUk )

I natt ska Felicia sova här, min älskade Felicia (: <3

Ha en bra dag, för det tänker jag!

Snart julafton!
Snart nyår! Nyår som jag såg så mycket fram emot! Såg. Jag och Linn ville så gärna upp till Dalarna och fira nyår med Daniel och Morgan, men farmor kommer inte att åka upp och därmed kommer inte vi få åka upp och träffa dom i nyår. Vi kommer inte få träffa dom på hur länge som helst! Så nu har jag ingen aning om vad jag ska göra på nyår, kanske ska jag ut med flicksen på nyår, men bara kanske.

Imorgon ska klassen in till stan för att göra en julskyltningsanalys och sedan gå runt och köpa julklappar om man vill. Jag och Felicia ska köpa våra sista julklappar hade vi tänkt.. Eller jag hade tänkt, hon får gå med mig och se glad ut. xD
På tisdag ska vi ha vanlig skoldag och sedan på onsdag ska vi ha 3 vanliga lektioner och lunch, sen ska vi städa skåpen och sedan får vi gå hem och på torsdag slutar vi skolan! Som en tradition ska alla klasser sjunga en varsin låt. 9b's låt blir "banana phone" i år. As bra!
Nej, nu ska jag göra mitt MVG arbete..

Ha en bra dag, för det tänker jag!

HAPPY FACE!

Nu får ursäkta mig väldigt mycket, men de här senaste veckorna har varit så stressade så jag knappt har hunnit andas! Jag har verkligen inte hunnigt skriva i min blogg. Jag har haft tusen läxor och hundra prov, en dansuppvisning, lucia rep + föreställningar och massa mer. Jag önskar att jag hade fått mer tid åt bloggen och datorn. På dansuppvisningen i tisdags gick det as bra! Jag trodde inte att det skulle gå så bra, men mina scen-nerver är på min sida numera. Ett stort tack till Felicia och Sara som tog sig till Telegrafen för att titta på mig och mina danstjejer. Lucian gick också bra. Jag fick många fina kommentarer efter mitt basspeleri av både kompisar, familj, lärare och rektor. Det kändes bra! HAPPY FACE! Förövringt kan jag säga grattis i efterskott till Daniel och resten av Danielerna på namnsdagen för någon dag sen.
Jag har ett låttips till alla er som tycker det är roligt. Idag blir det: Eve - Tambourine  ! För er som vill höra den har ni länken här: http://youtube.com/watch?v=SJ1Y0U8hNYo

Varsågoda och lyssna!

:o

:o Jag har inga läsare kvar! :o

Det har vilat en svart moln över skolan idag.

Varför har alla varit så sura idag?
Jag tror inte att jag har hört någon säga något snällt till varnadra idag.. Det har varit som om ett svart moln har vilat över skolan idag. Alla har varit irriterade och sura. Varför? Jag känner att jag har varit på hyfsat bra humör idag, men det flög iväg för timmar sedan. Den ända glada stunden jag har haft idag det var musiken, när det bara var instrumentalisterna och solisterna där. Det var jag, Izadora, Erik, Farid, Patrik, Josef, Donald... Någon jag har glömt? Det var iallafall den roligaste stunden på dagen, utan tvekan! Visst att någon är sur, men alla samma dag? Det är sjukt. Rent ut sagt sjukt!

Volleybolltuneringen

Att dömma volleybolltuneringen för 6:orna var as kul! :D
Många kaxiga småbarn så klart. Men dommarna gör ju alltid fel vad dom är säger, så det är bara att dra minus poäng om dom kaxar för mycket. Fast det hände inte för oss, som tur var. (:

Ni får ursäkta mig, men jag orkar inte skriva mer idag..

Allt och lite, lite till..

Idag har det varit en helt okej dag faktist (:
Till en början var Thomas hemma idag så vi hade en lärarfri svenskalektion. Gissa hur det gick... Inte så bra.
Efter det hade vi teknik vilket gick väldigt bra för min del, tycker jag. Sedan bar det upp till Gröndal och tyskan, helt okej lektion där också. Jag, Sara, Jakob och Albin satt och letade massa ord i tyskalexikonet, bildade lite meningar och ni kan ju gissa vilket ämne de hade ;D
Sedan vidare ner till svanis igen för att äta lunch strax efter 12. Det skulle vara pytt i panna, men vi fick korvgryta/soppa istället :o Vidare på baslektion och sedan avslutades skoldagen med musik där jag spelade bas.

Edvin skulle ha följt med mig hem och plugga med mig, men han gick hem efter lunchen för att han mådde illa "/ så nu sitter jag här ensam och äter glass med hallon och ska senare ikväll gå på dans. Jag tänkte plugga lite nu, men det får vi se hur det blir med den saken.. :p

Dagens roligaste var iallafall när Sebbe gick in på toa och låset gick i baklås :D
Dagens knäppaste var att jag och Felicia skattade HELA vägen ner från gröndal! Förstår inte vad som var så roligt egentligen...

Imorgon ska jag dömma volleybolltuneringen för 6:orna.. det ska bli spännande faktist.! 

Bara för att alla andra gör det nr.4

Hur gammal är du om fem år?
20
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Felicia, inne i stan
3. Hur lång är du?
enochsextiofyra?
4. Vilken är den senaste filmen du sett och med vem?
 Kommer inte ihåg.
5. Vem ringde du senast?
Älsklingen
6. Vem ringde dig senast? 
Pappa
7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
"Usch och fy spy!"
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Smsa!
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Inget utav det
10. När såg du senast din mamma?
Vid middagen
11. Vilken ögonfärg har du?
Grön/blå/brun
12. När vaknade du i dag? 
Halv 10 
13. Vilken är din favoritjulsång?
We are the world 
14. Vilken är din favoritplats?
 ÄLVDALEN!
15. Vilken plats föredrar du minst?
Skåne 
16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Högt upp i Sverige
17. Vad skrämde dig om natten som barn?
Mörkret..
Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Jag och Felicia skrattade ihjäl oss pga två tanter som stog och klagade som f*n på bussen.
19. Hur stor är din säng?
För smal, får snart en större
20. Har du stationär eller bärbar dator?
Både och.
21. Sover du med eller utan kläder på dig?
Trosor och en stor t-shirt 
22. Hur många kuddar har du i sängen?

23. Hur många landskap har du bott i?
En eller två 
24. Vilka städer har du bott i?
Huddinge och Nynäshamn 
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Sockar 
26. Är du social?
Ibland
27. Vilken är din favoritglass?
CHOKLAD! 
28. Vilken är din favoritefterrätt?
Glass och hallon 
29. Tycker du om kinamat?
Njeao
30. Tycker du om kaffe?
Japp, med socker och mjölk
31. Vad dricker du till frukost?
Juice eller oboy 
32. Sover du på någon särskild sida?
Först höger och sen vänster 
33. Kan du spela poker?
Aa, men gör det inte så ofta
34. Tycker du om sommaren?
Njaa, bättre om vintern
35. Är du en beroendemänniska?
Nej, eller jo, av Tim.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
Nej, faktist inte :O 
37. Vill du ha barn?
aa, ett
38. Kan du några andra språk än svenska?
Inte lika bra, men engelska och tyska. 
39. Har du någonsin åkt ambulans?
Nope. 
41. Vad spenderar du helst pengar på?
Kläder eller fika 
42. Äger du dyrbara smycken?
Jao 
43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
Bonde söker fru ffs!
44. Kan du rulla med tungan?
Jag vet helt ärligt inte
45. Vem är den roligaste människan du känner?
ALBIN! 
46. Sover du med gosedjur?
Japp ^^,
47. Vad har du för ringsignal?
Run it - Chris Brown 
48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
A-a
49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
Ett cd fodral 
50. Flirtar du mycket?
HAHA, jaa kanske det, inte nu med pojkvän :P 
51. Kan du byta olja på bilen?
Haha, neej. vad har man isåfall en pappa till?
52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Neej, jag får inte änns övningsköra ännu :o 
53. Vilken var den senaste boken du läste?
Harry Potter 7
54. Läser du dagstidningen?
Kan väl hända
55. Prenumererar du på någon veckotidning?
Nynäsposten, eller mamma och pappa gör. 
56. Dansar du i bilen?
ALLTID! 
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
Lugna favoriter tror jag.
58. Vad var det senaste du skrev ner på ett papper?
Uppvärmning 8-10 minuter. Börja med de stora muskelgrupperna. Träna till uttröttning.
59. När var du i kyrkan senast?
Förintelsedagen.
60. Vem var/är din favoritlärare på högstadiet?
Thomas 
61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
3 dygn tror jag. 
62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
Felicia lånade ut en femma till mig så jag kunde gå på toaletten i stan (a)

Praoen har varit underbar!

Shit :O Jag beklagar att jag inte har skrivit på länge, men jag har haft en stressad vecka.
På jobbet har det varit så JÄVLA FUCKING roligt så jag grät när jag gick därifrån i fredags. Eller ögonen vart tårfyllda. Det var en jobbig stund. Men iallafall så fick vi (jag och Alina) ta vad som helst för ungefär 250 :- i butiken.
Jag tog en skiva som hette: Old skoöl of rock. As grym!
Dom jag kommer sakna mest från jobbet måste vara Cathy och Martin. Cathy är den skönaste chefen i världshistorien! Hon kom med idéen att vi skulle sätta upp grisspår i taket och hänga upp en gris i taket över simpson stället (spiderpig). Men vi hade problem, det första var hur vi skulle få upp grisen och det andra var hur en gris gick. För att lösa det första problemet klev hon upp för stegen och tog ner en hel platta från taket och gav till mig där jag skulle sy upp grisen i taket. För att lösa det andra problemet ställde hon sig på alla fyra och började gå som en gris, mitt framför kassan där alla kundena stog :D
Martin har varit mitt och Alinas mobboffer från i onsdags till igår. Eller var det vi som var hans mobboffer? ;D
Vi har skämtat så j*vla mycket med honom och han tillbaka. Det har varit underbart! Jag saknar er redan! ♥
Vi kanske kommer tillbaka nästa höst och jobbar med er på NK musik och nöje.

RSS 2.0