Trååkigt inlägg

I helgen har jag varit på "kalas" ^^, min kusin fyllde 18 år i onsdags så i helgen var jag och firade honom :)
I söndags var jag på Simpson the movie :D as kul film ;D skitdålig handling men skitroliga komentarer :D

Det var det jag hade att säga nu.
Jo, juste (inte för att det är så viktigt men ändå) nu ska jag ut och springa ringvägen med Tim, eller han springer jag cyklar ^^, det är faktiskt mysigt att abra ta en vända så.

Nu tycker jag att det här blev ett tråkigt inlägg, så låstas som om ni aldrig har läst det här. (a)

Pusssss

Jag & Tim i Idre

Jag & Tim i Idre

Det här var 1/3 -07, jag hittade den här bilden och det väckte många minnen. den dagen var suveränt rolig.
Det var på sportlovet och Tim åkte till Idre med hans familj och jag åkte till Älvdalen med min familj, vi visste att vi intve skulle få träffa varandra på en helvecka, men så klyftig som jag är frågade jag min släckt (som var i dalarna med mig) om vi kunde åka till idre ocxh åka skidor och träffa tim. och så blev det. :) Det var så härligt så jävla mysigt att åka skidor med tim älsklingen <3 det blev verkligen en toppen dag!

Bubbelbad med älskling

Bubbelbad med älskling

Myyys, vi badade bubbelbad och duschade i ångbastu en kväll hemma hos mig. Det var så myyysigt ! ^^,

Göteborg

Det var Göteborgresan det :)
Vi åkte tidigt tidigt på måndag morgon från nynäs till göteborg. Vi kom fram ca. 15.00. vi kom fram till vårat varndrarhem där vi skulle bo dom 3 dagarna. det var ett litet rum som hette Hållö i lisebergsbyn. men det avr riktigt mysigt. därefter åkte vi till Farfar min och barbro i Kållered. vi fikade litedär och pratade massor. sen åkte vi tillbaka till vandrarhemmet och gjorde inte så mycket mer den dagen. På tisdagen gick vi upp tidigt för att åka till liseberg. vi var där hela dagen och åkte nästan allt. härligast var iaf balder, uppswinget, kanonen, collorao, flumride och spinrock. dte var typ alla attraktioner men dom avr roliga :D
Det fanns ett ställe där inne som tog ett foto av en (frivilligt) och sen kunde dom göra massa olika saker. Musmattor, koppar, halsband, t-shirtar. massor!
Jag och tim tog en bild och gjorde som en liten ID-bricka, en varsin. jättefina!
Dagen efter på onsdagen gick jag och tim åter igen på liseberg till ca. 14.00, före detta hade vi packat ur rummet för hemfärd samma dag. efter liseberg (där jag vann en liten anka på tärningslotteri) åkte vi till ett outlet där vi shoppade lite, därefter blidde det hemfärd.

Det var en jätte mysig resa med tim och hans mamma :D
Puss

idag och igår.

Och så har ännu en dag gått. Idag har jag varit emd Tim hela dagen, vi har spelat PS2 (tekken 4)  vunnit 2 gubbar ;D och sen ahr vi varit i hamnen och fikat. Sen nu för 3 sekunderr sen sprang han ringvägen runt (ca. 6km) och jag cyklade bredvid. det tog bara 27 minuter :D

Igår var tim hos sina kusiner så då tog jag och pappa en cykeltur till hamnen. vi käkade glass och tittade runt lite, sen cyklade vi upp till centrum och gick in på expert och tittade på en mobiltelefon till mig. mitt telefonlås går ut nu den 2 /8 så då ska jag köpa ny telefon :D vi hittade en snygg sony eriksson W660i typ.. ;D

Nu ska jag gå och laga mat med min syster och Lollo :D
Pusss

Natten var hemsk.

Idag skulle jag åkt med Tim, hans mamma, hans 2 kusiner och deras mamma till årstahavsbad, men det avr för dåligt väder för att den trippen skulle bli av.
Så jag stannade hemma och ska väkommna min mamms och papps när om kommer hem, medans tim och hans mamma åkte till tim kusiner.
Jag ska trägga älsklingen när han kommer hem igen :)

Igår var jag med tim, på kvällen kom han till mig och först tittade vi på aladdin på disneychannel och sen bakade vi en as god kladdkaka ;D jag säger ju att vi är proffs på bakning ;D
Sen kom natten och vi gick och la oss, vi var ensamma hemma den natten. det började med att jag låg och läse lite medans tim typ halv sov. sen blev det strömavbrott! det avr skit läskigt! hela mitt stora jävla hus blev kolsvart! jag tog min mobil och lyste runt med, men jag såg att batterina höll på att ta slut, jag avr helt panikslagen. och tim är ju inte den modigaste kille jag känner ! han var lika rädd som jag.
Det var skit varmt i mitt rum så vi öppnade ett fönser, vilket var dumt gjort. det blev korsdarg och min knarrande dörr började slå, jag gick och slängde den men efter ett tag öppnades den av sig själv. Jag var verkligen panikslagen. vi stängde fönstret och dörren och sen sa vi till oss själva att allt skulle bli bra om vi bara sov, så vi la oss igen och försökte sova. jag hade fortfarande min mobil uppvikt för att få lite lyse då den dog. jag höll på att dö. tim ringde sin mamma halv ett på natten och honkom ner och hämtade oss, så gick vi tillsammans med henne upp till tim och sov där.

Det låter kanske lite töntigt att avra rädd för. men vi skrämmde upp varandra ganska bra faktist utan att tänka på det + att jag har väääldigt dålga minnen från att sova ensam. tillexempel så för 2 år sen på sommarlovet då mamma och pappa jobbade och min syster var inte hemma så sov jag ensam och sen kom mamma hem för att äta lunch då hon upptäckte att det ahde varit inbrott här. medans jag ahde sovit! det avr skit läskigt. och sen en annan gång var mamma borta och pappa var ute och nattsuddade så jag och min syster skulle sova ensamma hemma. jag hade precis somnat när sandra kom inspringandes till mig och sa att det var någon utanför våran hus och att ett billarm hade gått och att dte lät som om det var någon av våra bilar som står precis utanför huset... jaa den natten slutade med att pappa kom hem och vi insåg att det inte var våra bilar.

Jaa, så nu kommer jag aldrig aldrig aldrig mer sova ensam hemma!

Aja, nu kommer min mamma och pappa hem om en timme så nu ska jag gå och fixa iordning mig, jag sitter nämligen här i pyjamas.. :S :P puss

Idag och lite till..

Okej, nu skriver jag igen. jag vet inte fall det är så många som läser det här, men det orkar jag inte bry mig om för tällfället, för jag har ingenting att göra så då kan jag lika gärna skriva här åt dom som gillar att läsa..

Som vanligt sitter jag och väntar på Tim, han är och klipper sig, men han är nog klar snart (hoppas jag). När han är klar ska han ringa mig, så ska jag hem till honom och så ska vi spela tekken 4 på PS2. As kul! Jag äger honom! ^^,
Det var lite irriterande förut en gång när vi spelade för då vann vi typ 7 gubbar och vi hade bara 3 stycken kvar när vi slutade spela och då stängde vi av som vanligt MEN vi glömmde och spara för vi trodde att det sparade av sig själv! så vi förlorade alla våra gubbar! så nu är det bara att ta igen det, vi har snart vunnigt en! :p staaarkt!

Jaa, idag har jag varit vid andra pumpviken på lövhagen och solat lite, men det blåse så mycket så jag och tim och hans mamma cyklade ner till hamnen och käkade glass istället :D

Nu ringde han! så nu ska jag gå och möta honom :) pusssss

Lite allt möjligt...

Nu sitter jag här igen, jag har precis kollat ut lite priser för liseberg. ska dit med älsklingen och hans mamma om mindre än en vecka :) Det ska bli så kul! får se om vi hälsar på min lilla farfar medans vi är i Göteborg.

Idag åker mamma och pappa på kryssning till Riga, HELA HUSET FÖR MIG SJÄLV! (om inte min syster kommer hem) Hon är aldrig hemma annars, så man kan ju hoppas att hon inte kommer hem nu idag eller imorron ;D Visst det är bara halva tisdag (idag), hela imorron och halva torsdag. men ändå :)

Snart ska jag gå upp till mitt rum och läsa lite, sen ska jag ringa min älsklings Tim, så ska vi äta hallonpajen vi bakade igår ^^,   Vi är världsmästare på att baka. för någon vecka sen gjorde vi 2 jätte stora chokladbollar, det kunde blivigt 25 st små, men vi knådade ihop alla till 2 stora :D
Jag ska sova hos honom inatt :) jag tror vi har sovit 3 nätter utan varandra på hela sommarlovet, förutom när han var borta i 2 veckor på semester med sin pappa och när jag var i London i 4-5 dagar. Det är ganska bra jobbat om man tänker på att vi ahr haft sommarlov i lite mer än en månad :)

Aja, nu ska jag väl pysa, men jag skriver snart igen (: pusss

Första inlägget

Jag har så tååkigt + att jag vill testa en grej.
På min pa är det ingen som läser min blogg, så då ska jag testa om det är fler som läser här.
Smart? jag vet!



Nu sitter jag här och väntar på att pojkvännen min ska komma hem från sin träning. Han ska sova här i natt. myys. ^^, han kommer om ca. 30 minuter. (hoppas jag, man vet aldrig med den filuren;)

RSS 2.0