SPANIEN FFS!

Sitter på hotellet i Spanien just nu och lyssnar på när Julia pratar med någon i Linns familj..
 Fy fan vad varmt det är här! Shit asså! Jag håller på att svettas ihjäl, helt seriöst! Jag och Julia har stekt varje dag och ätit massa konstig mat.. Men det vi har sysselsatt oss med mest den här veckan är att bli uppraggade av VARENDA kille och gubbe vi har mött och jag skojar inte, VARENDA männsika av manligt kön! Det är helt sjukt! Och att komminusera med spanska killar som knappt kan engelska är fan inte lätt! Jävla gubbe då som har smugit sig på oss två kvällar i rad och frågat om vi vill ha någonting att dricka? Så jävla skabbig! Värsta perversa blicken! Äckel säger jag bara.. Och sen en kille idag då som vi mötte när vi var på väg ner till stranden. Han stannade upp och ba: Oh, great taste! Till oss... och sen gick han efter och ställde sig och följde oss med blicken i minst 10 minuter.. Så jävla sjukt!
Jag har så mycket att berätta men det roligaste var iallfall när vi åtta ungdomar skulle åka häst och vagn.. När vi skulle betala och hoppa av hästen så började hästen stegra och typ springa iväg. Och han gubben som körde hästen skrek till oss ba: It's going rabbit! Vi förstod typ ingenting? Hur fan kan en häst bli en kanin? Han menade rabiat men eftersom att alla spanjorer SUGER på engelska så sa han att den blev en kanin.. Nej, den här resan har varit sjukt rolig men imorgon är det slut. Vi åker härifrån klockan 19 och kommer till Sthlm klockan 23 sen kommer vi typ inte hem till Nynäs förren 02 på natten.
Jaja, nu ska vi gå och fixa oss inför kvällen. Sista natten med gänget, you know.

Felicia om du läser det här ska du veta att du är riktigt jävla saknad! Jag älskar dig gumman!


Inköp

  

Igår köpte jag:
En Sverigetröja till kvällens match.
En bikini till Spanien.
Ett par prickiga klackskor till Spanien.


21.40 080612

Imorgon halv 11 drar jag med Felicia till HGbild och hämtar ut korten från balen. Det blev en bild på mig, Linn, Julia, Sanaz, Felicia, Alina, Tessan och Jossan, en bild på mig, Felicia och Alina och en bild på mig och Linn. Det kanske blir en bild till på alla tjejer från a & b. Efter det så drar jag med mig Linn in till stan. Jag ska köpa en ny bikini och ett par byxor och kanske en kjol? Vi får se vad pengarna räcker till. När jag kommer hem ska jag packa det sista för på söndag ÅKER JAG! Jag och Julia + 14 pers till drar till Spanien. Helt underbart! När jag kommer hem därifrån kommer Daniel älskling ner till mig på tisdagen och ska stanna här ett tag. Vi ska spendera hela sommaren tillsammans. Älsklingen och jag.
I sommar ska jag även klippa hellugg, igen. Det är så äckligt fint! Har pratat med både Daniel, Felicia och mamma och alla tre tyckte att jag ska göra det, så så får det bli.

På lördag ska jag på anställningsintervju. Ska kanske jobba på Olsson optik i tre veckor i sommar, hoppas det blir så.
Det var något mer jag skulle göra, men det har jag glömt bort..
Ska typ sova nu? God natt!

Tröjor

        


Haha, hittade de här tröjorna, tyckte att det var lite roliga. Funderar faktist på att köpa någon utav dom. Vilken tycker ni?

sommar, sommar, sommar

ALDRIG MERA SVANDAMMSSKOLAN!
Balen blev lyckad, klassdagen på Pickla sög och skolavslutningen blev lyckad även fast vi var iomhus.
På kvällen igår drog jag, Roy och Linn till Nicksta där vi mötte upp Tobias och Johan. Vi skulle soundchecka men det blev aldrig av så jag och Linn gick hem till Linn och bytte om jag sedan drog vi till Julia där också Åse var. Vi gick till Nicksta så vi kom lagom till 10 minuter innan vi skulle upp på scenen. Spelningen gick väl sådär från min sida även om själva spelningen blev bra. På kvällen efter våran spelning var vi kvar på Nicksta. Vi träffade massa folk från klassen, eller aa, från våran fd. klass. Jag och Felicia drog hem till mig mellan halv 1 -1 och tittade på Hitta Nemo, men inte ens hälften in i filmen somnade vi båda två. Jag tror klockan var 3 på natten när mamma kom ner och väckte oss då vi gick upp och somnade om.
Första dagen på sommarlovet har inte alls varit speciell, tråkväder då jag har suttit inne hela dagen framför daton. Skittråkigt.. Men fan, det är SOMMARLOV!

SOVMORGON!

Kom precis hem från repan. Jag har repat med Linns band. Med henne, Tobias, Roy och Johan. Det gick jättebra så nu ska jag spela med dom framförallt på Nickstafesten på skolavslutningsdagen (10/6) och sen kanske jag ska börja spela med dom hela tiden, det lät som att de ville det. Skulle vara asnice!
Imorgon är det 9ornas show, böjar klockan 9 på Gröndal, och med det innebär det SOVMORGON! Jo, 50 minuter men va fan, sovmorgon som sovmorgon! Så det innebär också, INGEN SKOLA IMORGON! På torsdag ska vi städa skåpen och sen typ få ledigt för att fixa oss inför balen som är på kvällen! På fredag är vi lediga eftersom det är Sveriges nationaldag. Då ska jag packa min väska och fara norr ut till älsklingen! Stanna där hela helgen och kommer hem söndag kväll igen.

Jag saknar dig Daniel, så fruktansvärt mycket! Och jag älskar dig grymt mycket mer. Du är mitt liv, mitt allt och jag gör vad som helst för dig. Utan dig lever jag inte!

Skjut mig!

Intagningsprov imorgon! *nervös!*

RSS 2.0