DISTURBED

Jag är typ världens lyckligste!?
Vet ni varför?
FÖR ATT JAG KANSKE SKA GÅ PÅ DISTURBEDS KONSERT I OKTOBER!
Mina älsklingar, äntligen ska jag få se er live!
Wiiiie!



Tainted love

JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD!
Sitter och pratar med Daniel på msn och han är världens gulligaste! Jag var fett taggad idag på ensemblen och det gick skitbra när vi spelade en asbra låt, Tainted love. Jag hade det megaroligt i skolan idag med Jackie, Elin, Per, Adam och Robin, liksom alla andra dagar. Skolan verkar hur bra som helst och allt bara flyter på nu.



Can't take my eyes off of you

Idag har jag och Daniel varit tillsammans i exakt på dagen ett halvår. Grattis till oss, hihi! Jag älskar dig så fruktansvärt mycket mer nu än vad jag gjorde för ett halvår sen. Jag är så säker på att du är den rätta för mig. Jag älskar dig mer och mer för varje dag som går. Ingenting kan ändra på att det är du & jag. Det är så det ska vara, det vet vi älskling.



Idag bestämde jag, Jackie och Elin att vi skulle baka idag och ta med oss det och sitta och fika i skolan imorgon. Jävla Per som ljög om att vi skulle få kladdkaka om vi hjälpte honom och Adam med en grej.. Så tack vare Per blev jag hur sugen som helst på kladdkaka, så den står nu i ugnen och ska tas med till skolan imorgon. Jackie bakar chokladbollar och Elin står för chokladmuffins. Hur gott ska inte det bli på en skala? Och ingen ska få smaka! Iallafall så länge de heter Per. MOHAHA! Hämden är ljuv.

Prayer

Idag efter skolan åker jag upp till Daniel älsklingen. Jag stannar där över helgen och kommer hem sent på söndag. Kan inte bara den här dagen ta slut så jag får åka till honom? Jag längtar!

HOORAY

IDAG SKA JAG TA SÄLLIS MED SANAZ PÅ TÅGET!

FB ESMK08

Första och andra dagen på gymnasiet är avklarade! Fredrika Bremer Estet Musik! Älskar klassen och skolan redan! Det här kommer nog bli tre bra år, jag känner det på mig. Redan vecka 47 ska vi ut på turné och så kommer vi ha mååånga konserter i skolans aula under åren. Det här ska bli kul!

How do I live without you?

How do I get through one night without you? If I had to live without you what kind of life would that be? I need you in my arms, need you to hold. You are my world, my heart and my soul! If you ever leave, baby you'd take away everything good in my life. So tell me now! How do I live without you? I want to know. How do I breathe without you? If you ever go how do I ever, ever survive? How do I live? Without you there'd be no sun in my sky. There would be no love in my life. There would be no world left for me. And I, baby I don't know what I would do. I would be lost if I lost you. If you ever leave, baby you would take away everything real in my life! Please tell me baby, how do I go on? If you ever leave, well baby you would take away everything. Need you with me. Baby don't you know you are everything good in my life.

Älskling, hur skulle jag kunna leva utan dig?

Erica + Vanheden = sant!

Har precis kommit hem från 2 dagar i Stockholms skärgård med mammsen. Mycket mysigt. Igår gick vi upp klockan 05.15 på morgonen för att ta 06.22 bussen till Stockholm. Vi gick till båtarna och tog en Waxholmsbåt ut till Grinda där vi stannade några timmar. Vid två tiden tog vi en annan båt ut till Finnhamn där vi skulle övernatta. När vi senare går till restaurangen för att äta middag hamnar vi två bord bakom självaste Vanheden! Ni vet Vanheden i Jönssonligan! Efter många om och men då jag samlade mod, gick jag fram till honom och hans 3 gubbar till kompisar och störde i deras matro. De blev jätteglada och pratade på för fullt! Skittrevliga var dom! Jag fick en autograf till mig och sedan hade jag lovat Linn en också så han fick skriva en till henne också. Jag gick tillbaka till mamma och satte mig där. När vi väl var på väg att gå tillbaka till vårat rum så var vi tvungna att gå förbi Vanhedens bord. När jag går förbi skriker den ena gubben till: Nu måste vi säga hej då till Erica! Och alla fyra gubbar utbrast i en mun: Hej då Erica!! Och alla hade störta smilet och alla vinkade så hela restaurangen vände sig om och tittade på mig... Pinsamt.. Men samtidigt lite roligt att Sjävlaste Vanheden uppmärksammar sig på mig och ingen annan på rasturangen. Lite ballt eller hur? Det måste vi hålla med om!
Idag gick jag och mamma upp vid halv 8 och skulle gå ner till Paradisviken och ta en morgondopp, men när vi väl kommer ner till viken  börjar det regna och blåsa coch det blev svinkallt, så vi skippade badandet och gick upp och duschade och bastade istället. Vi åt jättegod frukost och sedan bar det av hemåt och nu sitter jag här och väntar på att baby ska ringa. Han är och samlar på sig vuxenpoäng genom att spela golf med sina vänner.. Gubbsport... Jaja, tycker han det är kul så. Genom att jag bara får höra hans röst lyser han upp resten av min dag!

     

Some kind of monster

Sådär, nu har nya datorn kommit och bloggens design är uppdaterad!
Tack Felicia gumman för hjälpen!
Vad tycker ni förresten?

god natt...


Desperado

Ligger ännu en morgon i Daniels säng utan honom bredvid mig. Idag kommer han inte ens hem när han har slutat så jag ska packa mina kläder och sedan åka till Näset till min stuga. Dit min farmor och hennes gubbe kommer idag. Idag startar iallafall motor och musikfestivalen här uppe, så det kommer väl bli fullt med folk här i byn. Älsklingen ska spela ikväll, så det enda jag kan göra är att önska dig lycka till.

Jag vet inte vad jag ska skriva mer... Har helt tappat bloggsugen.. jaja, den kommer väl tillbaka någon gång i livet.

the reason

Jag är ganska uttråkad så jag tänkte skriva lite i bloggen, men problemet är att jag inte har någonting att skriva så det kommer bli ett tråkigt inlägg.

Jag ligger i Daniels säng och lyssnar på Yellow av Coldplay, en av mina nya favoritlåtar. Den är så fin och jag tänker på Daniel varje gång jag hör den. För er som undrar vart han är så kan jag svara att han är och jobbar. Han slutar klockan fyra, bara två timmar kvar! Får se vad vi hittar på när han kommer hem. Kanske en sväng till Näset till min stuga där min faster, min kusin och hans kompis Viktor är (en gammal klasskompis till mig). Jag var dit igår och spelade Halo mot Kalle och Viktor, jag fick råpisk av Kalle men det blev faktiskt 10-9 till Viktor mot mig! Det där kommer jag få äta upp från honom resten av livet.. Jag blev lite "sur" på honom när han retade mig så jag tog en bläckpenna i högsta hugg och målade på hans armar. Men så dum som jag är tänkte jag inte på att min kusin Kalle var på Viktors sida. Så Viktor tog en bläckpenna och Kalle tog 5! Jag var inte vit i huden efter det, jag var blå.. Typiskt min tur. Inte nog med att jag var blå på hela mig, så snälla som dom är låste dom ut mig också, i bara strumporna! Jag var smart och lockade ut som och låse ut dom. Men tror ni att min tur hade vänt eller? Nej, när jag kände mig oövervinnerlig och satte mig i en stol medan de stod där ute så hörde jag hur en nyckel rasslade i låset och in kommer Kalle med det största hånflinet jag någonsin har sett! Han hade tagit med sig en nyckel.. Typiskt min tur...

Jaja, imorgon börjar motor och musikfestivalen här i Älvdalen. Ska bli spännande och se vad det här året har att erbjuda.
Nej, nu spårar det ur. Jag skriver någon annan gång, nu blir det film för min del. Torkel i knipa är frestande.

RSS 2.0