Tidsmaskin?

Nu är klockan 00.37 och jag tänkte gå och lägga mig och ca 40 minuter. Jag har nämligen börjat spela Fish World på Facebook, och många av mina fiskar ska säjlas snart. Känner att jag lika gärna kjan fixa det innan jag går och lägger mig.

Jag har kommit på att jag saknar de gamla helgerna! När man satt uppe hela nätterna utan att behöva ta medicin för magkatarr. Då man verkligen kände att det inte fanns någonting att stressa över om man sitter uppe hela natten för ingenting. Då man fick sms var och varannan minut, facebook och bilddagboken är öppna i varsin flik och man har ständigt någonting att kolla. Och man vet att morgondagens planer är planerade och att det kommer bli en toppen dag och helg.
Exakt så är det för mig nu och det känns verkligen som att jag har gått tillbaka i tiden! Så här har jag inte kännt på länge.

Salig blandning var ordet!

Förra gången var det "Just a gigolo" av David Lee Ruth. Idag är det The Offsprings som dunkar så högtalarna snart sprängs! Salig blandning!
Jag som var så bowlingsugen förra gången jag skrev, nu kan jag meddela att jag bowlade förra helgen med Daniel, Sandra, Nicklas, Henke, Jossan, Elin, Linda, Erik, Jimmy och Arildsson. Det gick väl inte så bra.. Kom näst sist i totalen! Jaja, inget att hänga läpp för!
   Imorgon kommer Elin, Per, Robin och Adam hit och hälsar på för att laga mat och titta på finalen i Körslaget! Imorgon ska det ringas och röstas!
   Från det ena till det andra, igår så klippte jag mig. Hellugg den här gången! Men det blev lite kort och min blonda färg med bruna slingor passade inte ihop med mittbena och hellugg, så halva luggen är brun och andra halvan är blond och tvärtom på huvudet... Så nu ser jag ut mer eller mindre som Cruella De Vil, och det var inte meningen. Så igår köpte jag hårfärg och Linn har fått i uppdrag att kleta i i mitt hår på söndag. Från blond till "Warm Mahogny". Hoppas hoppas att det blir bättre!
   Idag blir det mysig hemmakväll där Taco serveras och Idol visas på tv. Det kommer bli en skön fredagkväll.

Trevlig helg!

RSS 2.0