YES!

LOV ÄNTLIGEN!

Extreme makeover

Sådär ja, på de senaste två veckorna har jag gjort en extreme makeover. I förra veckan färgade jag håret blont och piercade mig i läppen. Idag har jag förlängt håret. Och för någon vecka sen köpte jag nya kläder. Är det någon som känner igen mig eller? Nu är det inte långt kvar till Dalaresan! Som jag har längtat! Och längtar för den delen! På lördag ska jag och Felicia fira, vi ska ha så mysigt, eller hur gummsan? Vi ska fira att jag äntligen får åka upp till dalarna och så ska vi fira att hon äntligen ska få ta bort sin tandställning! Vi ska gå ut och äta våran efterlängtade pizza som vi har tjatat om hela veckan och sen ska vi köpa ton med godis och sen ska vi titta på melodifestivalen och kära ner oss i Björn Gustavsson. Right babe?

Idag fick jag min tid till intagningsprovet för danslinjen! Torsdagen den 6/3 klockan 09.00 vill jag att alla ni som läser det här håller tummarna för mig, för då gäller det! Tack på förhand.
Ha en kul kväll!

image55   image56

Sjukisen.

Som jag nämde i mitt förra inlägg så har sjukdomen kommit tillbaka till mig. Inte så roligt om man tänker på vilken vecka jag har framför mig! Imorgon är det musikarbetesredovisning och rep inför lunchkonserten, som jag kommer missa. Imorgon ska jag även förlänga håret och på fredag ska jag till piercarn och kolla min piercing. Sen på söndag åker vi till Älvdalen och då får jag verkligen INTE vara sjuk! Så jag känner att det var lite fel vecka att bli sjuk..
Jag gick till första lektionen idag vilket var syslöjden och fortsatte med min tröja som alla får ont i huvudet av. (Tyget är svart med vita ränder). Efter den lektionen gick jag hem och tittade på film, efter det somnade jag och då var klockan ca 12. Jag somnade fortare än någonsin och vaknade inte förren klockan sex då det var kålsvart ute och jag hade inte en ända lampa tänd, så jag gick runt i hela huset och tände lampor och sen kom min pappa hem inte så lång stund efter. Vi började med maten och sen kom mamma, Sandra och Magnus hem och åt med oss. Efter maten stack pappa på kurs, mamma och träna och Sandra och Magnus sprang till kiosken och köpte "plugg-godis". Så nu sitter jag här ensam och försöker skriva lite på vårat exakmensarbete vi har fått i svenskan. Men jag kommer inte så långt.. Jag har ingen kraft i kroppen, ingen ork. Jag tror att jag har skivigt en mening på 10 minuter.. Det bådar inte gott.. Hur som helst så fyller Tim år idag, jag hoppas att du har haft en underbar dag idag, utan mitt sällskap....

Just nu sitter jag och lyssnar på Give me love av Ted Gärdestad. Jag beundrar verkligen hans bror som skivigt alla texter. Grymt fina. Appropå hans bror Kenneth, HAN KOMMER OCKSÅ OCH TITTAR PÅ VÅRAN KONSERT! Kan ni förstå? Jag ska sjunga för både Ted Gärdestads pappa och bror! Det är helt sjukt! Fett nervös jag kommer vara innan jag ska sjunga! Men det ska blir riktigt roligt! Här kommer give me love!

Sjukdomen har åretvänt

Sådär ja, då var gymnsieansökan inlämnad och sista dagen är typ idag.. Så nu kan jag inte ändra mig förren i.. April? Så nu borde jag kunna lugna ner mig, men icke sa nicke.. Eftersom det inte gick att söka två estetinriktningar så blev det bara en och därmed ett gymnsieval.. Det känns lite klent, men men.. Jag får hoppas på det bästa. För er som inte är mina trogna varje-dag-läsare så kan jag säga att jag valde estet dans här i Nynäs.
Idag har jag gjort ett tyska prov, där vi skulle skriva en berättelse, jag tror inte att det gick så bra, men men.. Som jag och Felicia har konstaterat så löser sig allt såsmåningom. Idag på hemkunskapen jobbade jag med Farid, igen. Vi gjorde en ost- och skinkpaj med sallad. Vi var den ända gruppen som gjorde dressing till! Asgott! Idag hade jag och Farid myycket bättre sammarbete vilket jag hoppas att Sofia såg. Jag tror inte att ni är så intresserade av det där snacket, så vidare till min fritid som jag ska njuta av nu! Idag skulle jag ha gått på dansen men pågrund av återkommen sjukdom så kan jag inte vara med idag men dock måste jag vara med att sjunga, vi har ju uppspel snart! Ted Gärdestads konsert! Jag tror att den kommer bli grymt bra! Jag ska sjunga "Sommarlängtan", en låt som jag aldrig hört förr, jag tror verkligen inte att den är så känd. Jaja, jag funderar på att ta mig en tupplur ett tag innan jag måste samla alla krafter jag har kvar och gå och sjunga..

Ett stort grattis till Björn Gustavsson på 22 år idag!

image54

Miss you!

JAG LÄNGTAR SJUKT MYCKET! ♥

Förlåt baby!

Vännen, du vet att jag fortfarande älskar dig mest! Du har betytt så j*vla mycket för mig under de här 1½ åren som har gått och betyder fortfarande skit mycket! Jag gjorde det här för vårat bästa, kom ihåg det. Jag gjorde det för både din och min skull, jag behöver bara vara Erica ett tag. Jag kommer tillbaka jag lovar. Du har ingenting med det här valet att göra, jag vill bara inte se dig lida när jag mår som jag gör. Du vet att du alltid kommer vara min, och jag kommer alltid tillhöra dig men nu är det som det är och jag vill bara säga förlåt för allting!

Gott och blandat!

Idag kom min felicia till skolan igen efter långvarig sjukdom! Äntligen kom hon och spred glädje till mig!
Vi började med en musiklektion där jag spelade bas hela lektionen. Följt av en engelskalektion där jag slapp läsa upp min läxa. Vi skulle skriva ett A4 om meningen med livet, på engelska. Iallafall så traskade vi upp till gröndal efter den lektionen och hade tyska. När vi kom tillbaka "hem" så möttes vi av äcklig skabbkorv med klumpmos.  Efter en lång lunch var det dags för matte där jag och alina satt och räknade polymider men för det mesta pratade vi bort lektionen. No stog näst på schemat och där höll vi på med Jonbildning. (Atomer). Efter den tråkiga lektionen var det dags för elevensval i 70 minuter där jag idag var på musiken för att repa inför lunchkonserten. Jag, Farid och Fredrik spelade Nothing else matters av metallica, heela lektionen typ. SÅ JÄVLA ROLIGT!
BAJSIGT JÄVLA FUCKING BRA LÅT! Och det lät faktist ljuvligt när vi spelade! Jag blir så glad av att spela!
Jag har iallafall valt gymnasium nu,
1. Estet dans, nynäshamn
2. Estet musik, nynäshamn
Så nu kommer jag få ägna 3 år åt att antingen dansa eller spela. Det kommer nog bli bra! Jag längtar faktist till att få börja gymnsiet, det ska bli skönt att få lämna svanis och klassen, men självklart sorgligt samtidigt.

OM EN VECKA ÅKER JAG OCH LINN TILL DALARNA OCH ÅKER SNOWBOARD OCH TRÄFFAR THA BOYS! Längtar som ut i helvete!

MIN!

HELT SERIÖST! JAG SKA GIFTA MIG MED BJÖRN GUSTAVSSON! ♥

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

Just nu sitter jag på skolans bibliotek och försöker leta fakta om Gösta Werner, min gammelmorfar. Han är konstnär och på bilden ska vi skriva om en konstnär. Så det blev ju asbra!
Roligaste idag har precis inträffat! Jossan sitter till vänster om mig och letar fakta om sin konstnär. Våra datorer i skolan är inte de snabbaste i världen så när hon klickade upp en sida gick det inte så fort, så hon lutade sig fram så att näsan nuddade skärmen och sa "tänk, tänk, tänk" med skit ful röst! Det låter inte speciellt kul, jag vet. Men jag sitter fortfarande och skrattar!

Nej, nu ska jag forsätta leta fakta om Gösta innan Maggan kommer upp pch skäller ut mig..

Både min älskade Felicia och min kära Linn är sjuka idag, krya på er mina fina!

Vet ni vad som händer då?

På onsdag ska jag färga mitt hår ljustbrunt och hitta en passande färg och längd osv till exstensionsen som ska i inom en snar framtid. Och på fredag, vet ni vad som händer då? JAG SKA PIERCA MIG!!!

Jag behövde bara säga det till folket. God natt sötnosar!

R.I.P

Vila i fred vår älskade katt.
Vi får se hur jag kan leva utan dig och din närvaro, 2 år var jag när vi skaffade dig och tror du jag kommer ihåg någonting från livet innan vi skaffade dig? Neej, inte dirket. Så länge jag kan minnas har vi alltid hört ditt jamande och alltid sett din svarta skepnad springa runt våra fötter. När vi var på kliniken iförrgår visste jag nästan att vi skulle åka dit med dig i en bur och åka hem med en tom bur. Du mådde ju inte bra älskade vännen. Skulle vi inte tagit slut på ditt liv den 5/2 skulle du ha dränk dig själv inifrån, och hur roligt låter det? Det var ju för ditt eget bästa Teddegubben som vi gjorde det här och jag hoppas att du är nöjd med det valet. Jag hoppas att du sitter uppe i himmlen och tittar ner på oss och vakar över oss när vi nu lever vidare med din frånvaro som lyser lika starkt som solen en varm sommardag. Det är för dig och ditt underbara friska liv du levde som jag fäller alla dessa tårar. Det är för dig och ditt fina kattliv som jag sörjer just nu. Du ska veta Teodor att du var som min bror även om vi inte alltid har kommit överens. Men du har alltid funnits där som ett stöd för mig. Du ska veta att det här är verkligren inte lätt för någon av oss. Varken mig, Sandra, mamma, pappa eller Skrållan. Skrållan saknar verkligen dig! Pappa berättade just att han alltid gick upp och öppnade dörren varje morgon för att du skulle komma in och få mat och Skrållan kom alltid nerspringandes och for ut genom dörren och mötte dig och gick med dig in igen och åt. Samma prosess hände i måndags bara att du inte stod där utanför dörren och väntade, så Skrållan fick gå ensam in igen och äta. Vi saknar dig verkligen allihop, redan! Du ska veta att du alltid kommer att vara älskad av oss vad som än händer! Min bror och katt, jag kommer aldrig glömma dig, jag lovar!


Teodror Tedde Larsson
* 24 augusti 1995
- 5 februari 2008

En vanlig dag för erica larsson.

Idag började skoldagen med ett nationellt svenskaprov. Läsförståelse. Jätte kul! Inte.. Men det var faktist ganska lätt. Hoppas att det gick bra för alla nior i hela Sverige idag. Efter 80 minuters prov var det dags för en seg NO lektion om atomer. Jag var sjuk den dagen våra 3 NOgrupper blev indelade så jag har ingen aning, men Sarah sa idag att den gruppen närmast utgången var den gruppen där alla som hade varning i NO var. Den gruppen i mitten var en "G"-grupp och den längst bort var en "VG/MVG"-grupp. Jag är i den längst bort så det vore ju lite roligt om Sarah pratar sannig! Någon som också har hört det här? Iallafall efter NOn var det dags att knalla upp till gröndal för att ha en tyskatimme. När den äntligen var slut gick vi ner till svanis igen och åt köttfärssoppa. Bläää! Ungefär 20 minuter senare satt jag och spelade bas med Kenth, efter att ha "bråkat" lite med Farid. Det gick jätte bra på basen och jag spelade en Beatles låt och I feel good. Det var grymt roligt. Efter den lektionen var det dags att knalla upp till gröndal igen, inte för att ha tyska den här gången utan hemkunskap där vi bakade hälsobullar. Jag jobbade med Farid och som vanligt kan vi inte vara i närheten av varandra förren vi ryker ihop i ett "slagsmål". Men trots våran brottningsmatch så blev bullarna underbara! Jag tog hem 3 stycken till mamma som ligger hemma och är sjuk. Nu väntar jag på att klockan ska bli strax före 17 då jag och mamma ska ta med oss Kissen och åka till djurkliniken. (För er som läste mitt förra inlägg vet ni vad jag pratar om) Jo, min äldsta katt som bara är 3 år yngre än mig (människoår) har fått jätte svårt att andas, så all hans energi går åt till att andas, så den förrut livfulla katten har nu blivigt jätte stilla. Han äter ingenting heller stackarn. Så vi ska dit med honom och kolla vad som har hänt och sen ska jag till telegrafen och dansa. Efter det (runt klockan 20.30) kommer jag hem och ska duscha, äta och plugga inför SO provet imorgon om första världskriget, otroligt nog tycker jag att det är jätte spännande!

Jaja, nu ska jag göra annat, ha det så bra!


Tedde, jag kommer alltid minnas dig, vad som än händer!

Säg att det inte är slutet för din del, kissen!
Snälla, gör så att han får leva ett tag till!
Han är ju som min bror, jag var ju bara 3 år när vi skaffade honom!
Teodor, Tedde, vad som än händer dig kommer jag alltid minnas dig! ♥

En underbar 16 årsdag!

Underbar födelsedag!

Jag fick mycket fint, jag är helnöjd! Tack så jätte mycket för alla underbara presenter och tack för att ni kom allihopa !




Den här veckan har jag varit med i båda Nynäsposten.

Den här veckan har jag varit med i båda Nynäsposten. Både i tisdags, om förintelsedagskonsterten, och idag fredag om gymnasievalet.

Btw, jag tror faktist att jag har bestämmt mitt gymnasieval nu, äntligen!
Jag tror att jag ska välja estet dans i Nynäs och i andra hand dans på estetiska gymnasiet i sthlm. Får se om det blir fler val, jag antar jag att jag måste välja fler. Men så långt har jag iallafall kommit. Nu tänkte jag äta lite sen tänkte jag sova för att sedan ta en dusch och göra iordning mig och sedan ta halv 5 tåget till nynäsgård för att gå vidare till Arena och möta upp en stor del av min klass. Vi ska samlas där i kväll för att äta lite tillsammans och fira min födelsedag som är imorgon (hoppas att ingen har missat det!). Till sist vill jag bara slänga in ett stort GRATTIS till min kära kusin Anna som fyller 23 idag! Grattis grattis! ♥

RSS 2.0