BÄSTA KVÄLLEN!

I helvete vad roligt det var igår! Bästa kvällen på åratal, helt seriöst!
15 tjejer på en stor brygga vid vattet. Grillning, bad mitt i natten, massor av godis, spelade gitarr och sjöng, spelade brännboll.. Asså, jag vet inte vart jag ska ta vägen, jag saknar det redan. Jag vill tillbaka!
Tack tjejer för en helt underbar kväll!

20.12 en torsdag

Det är helt sjukt, nedräkningen på de sista lektionerna har börjat. Nedräkningen på de sista dagarna! Jag har ingen tisdag kvar i skolan förutom skolavslutningen, men riktiga skoldagar. Jag har ingen onsdag kvar, för nästa onsdag ska vi ha 9ornas show hela dagen. Typ en halv torsdag kvar och en fredag och måndag. Det är helt sjukt. Två ½ riktiga skoldagar kvar i grundskolan! Jag har ingen mer musik-, slöjd- eller hemkunskapslektion kvar på Svandammsskolan! Så jävla skönt känns det!
Idag på syslöjden blev jag klar med min tröja som jag sydde och med det innebär det ett MVG till mig! Elektricitetprovet gick så in i helvete dåligt! Men en andra chans imorgon kanske det ska bli.
Annars ska jag nog få reda på mitt betyg på examensarbetet imorgon, eventuellt på måndag eller möjligen onsdag? Jag har även lämnat in mitt MVGarbete i teknik och idag efter provet sa Per att det var ett jättebra arbete, men han hade inte räknat ut hur många poäng jag ska få för det. Jag ska ha 4, hoppas jag får det!
Annars ska vi titta på viashowen imorgon istället för att ha svenska och sen på kvällen blir det myspys! Det blir grillning med flicksen och Jakob imorgon! Samling vid konsum och sen drar vi ut till Norrhagen och grillar och badar och myser! Filtar och en gitarr ska med! Det blir väl de gamla vanliga + några till. Jag, Linn, Julia, Sanaz, Jossan, Tessan, Åse, Johanna, Amanda, Jennifer och Sara + Jakob. Tyvärr kunde inte älsklingFelicia vara med imorgon, hon ska ju självklart ut nästa helg med flicksen när inte jag är med. För då har jag bättre saker för mig, jag ska nämligen upp till Baby!
Idag slapp vi våran tyskalektion så jag, Felicia och Sara gick till Svandammsparken och låg och schtekte i solen med en snickers och glass. Det var typ asmysigt!?
Just nu sitter jag och väntar på att Daniel ska komma hem igen och sitta och prata med mig på msn! Hoppas han kommer snart! Jag saknar honom verkligen! Det är sjukt vad jag saknar honom!
Jag borde plugga nu, borde göra mitt musikarbete om filmmusik som skulle varit inlämnat för 3 eller 4 veckor sedan.. Patrik börjar bli lite sur..
Jaja,, jag orkar inte skriva längre...
DANIEL, JAG ÄLSKAR DIG!

image64

älsklingarna

image61 image62

Två personer jag inte kan leva utan.

Tjurpenisar och sperma

Jag har precis suttit och läst en debatt om vad godis innehåller.. Jag tycker att det låter riktigt äckligt när man läser det, men smaka på det, hur gott är det inte egentligen?
Lösgodis innehåller så mycket äckligt som inte står på påsarna eller innehållsförteckningarna.. De flesta lösgodis innehåller skinnslamsor och krossade benbitar från grisar och kor, och hallonbilar innehåller tjursperma(!). Har ni någon gång ätit Pölsa? Om ni har det, håll i er... För ni har ätit TJURPENISAR!
Enskilda skinnslamsor, krossade benbitar eller tjursperma kanske inte är så gott, men blandat... MUMS!


image59      image60
                 TJURPENIS!                       TJURSPERMA, SKINNSLAMSOR, KROSSADE BEN!

Queen V.S Winnerbäck

Måste säga att jag har blivigt helt kär i Queen och Lars Winnerbäck! Jag och älsklingen har knarkat Queen ohälsosamt mycket varje helg vi har setts! Queens bästa: Jag kan inte riktigt bestämma mig fall det är "Bohemian Rhapsody"  eller "I want to break free" men någon utav dom är det. Lars Winnerbäcks bästa är: "Kom ihåg mig". Den är så sjukt bra. Lägger in den i slutet av inlägget.

Varför jag skrev var inte för att prata musik utan för att lägga in en veckoplanering så jag vet vart jag har mitt liv någonstans. Så här kommer den.

v. 22
Måndag - 3 månader med älsklingen
Tisdag - Tyska muntligt prov
Onsdag - Modernamuseet
Torsdag - NOprov
Fredag -
Lördag - Grillning med flicks
Söndag -

v.23
Måndag - Betygen sätts
Tisdag - Intagningsprov Fredrika Bremer
Onsdag - 9ornas show
Torsdag - Bal
Fredag - Sveriges nationaldag, åker till älsklingen
Lördag - Älsklingen
Söndag - Åker hem

v.24
Måndag - Klassdag
Tisdag - Sista skolavslutningen på Svanis!
Onsdag -
Torsdag -
Fredag -
Lördag -
Söndag -  SPANIEN!


Helgen blev lyckad!

Det här har varit en av de bästa helgerna på länge! Daniel kom hit i fredags. Jag tog tvåbussen in till sthlm och mötte honom då kan kom dit 15.20. Vi tog nästa tåg/buss hem till Nynäs och kom hem hit vid fem någon gång. Vi åt Taco som serverades. Efter det satt vi framför tvn och tittade på "Så ska det låta!" och "Vart fan är mitt band?" och säkert något mer. På lördagen gjorde vi inget spciellt. Vi vaknade klockan 8 på morgonen, somnade om till 10 och sedan gick vi upp vid 13. Seg dag då Daniel var trött efter långa resan dagen innan. Men i hans sällskap kan ingen dag bli tråkig eller bortkastad. Mamma bad oss leka fotomodeller då hon skulle fixa inställningar på sin überultimatbraigabästakamera. Det blev säkert någon bra bild? Ska be mamma skicka dom så kanske någon kommer in här i bloggen lite senare. Vi åt Fläskfilé med potatisgratäng och rödvinssås på kvällen. Väldigt uppskattat i detta sällskap! På söndagen däremot åkte jag, Daniel, mamma, Sandra och Magnus in till Farsta Centrum och shoppade! Hur mysigt som helst! Jag hittade min balklänning och ett par högmidjade capribyxor, Sandra hittade massa tröjor till sin prao och ett par svarta byxor, ett halsband och lite sånt. Daniel köpte cdskivor, en DVD och en självbiografibok om någon kändis som jag inte kommer ihåg vem det var och mamma hittade en väst medans Magnus inte köpte någonting. På kvällen åkte vi hem och beställde pizza, eller aa.. En kebebrulle för min del. På måndagen hade både jag och Daniel hunnit bli febriga och hade fått ont i halsen. Jag hade lyckats att smitta honom stackarn. Så på måndagen var jag hemma från skolan och tog hand om älsklingen, eller aa, vi tog hand om varandra. Även tisdagen var jag hemma från skolan men dock fick jag och Daniel finbesök på kvällen klockan 10. Inga mindre än Linn och Roy kom och hälsade på och vi satt uppe och lirade lite musik till tolv - halv ett på natten då dom drog sig hemåt. Och så också idag onsdag var jag hemma från skolan. Men nu var det slut på det roliga för Daniel har nyss åkt hem, han är på väg hem iallafall. Han åkte precis, det känns redan tomt utan honom! Jag försökte ringa Felicia stumpan, men hon svarde inte den grisen. Får se om hon ringer upp kanske? Ja men titta, vem ringer nu om inte Felicia?
37 minuter senare....
Jaa som jag sa. Hon ringde upp! Mysigt att prata med henne igen, har inte pratat med henne på länge om man bortser från alla 1000 sms denna helg. Men men, nu har min delecatoboll precis blivigt uppkäkad, ska väl kanske smälla i mig något mer matigt och nyttigt eller vad säger ni?
Jo, så får det bli! Hej hopp lingonsnopp!

Bloggar igen

Ursäkta att jag inte har skrivit på länge, men gud vad stressad jag har varit! Vi har grymt mycket i skolan just nu. SOprov, musikläxa, examensarbete, teknikarbete, biologi- och fysikarbete.. Jaa, och det där var ändå inte allt. Men det är bara att bita ihop nu, det är exakt på dagen fyra veckor kvar nu tills vi slutar skolan, tills vi släpps från helvetet! Det är sjukt vad bra det känns! Jag kan börja med att berätta att våra efterlängtade klasströjor + byxor äntligen har kommit! Och idag hade vi brännbollsstunering med 6-9an och orientering. Imorgon blir det åka in till stan med Linn och Åse och sitta och sjunga på gatan för att samla in pengar till operationdagsverke, som vinsten iår går till Bolivias unga. Jag har nyss bakat en kladdkaka, jag har varit sugen på det hur länge som helst nu! Och äntligen tog jag mig en paus från pluggandet och bakade mig en kladdkaka. Jaa, jag håller på att plugga examensarbete, jag är klar med 5 av 7 delar och har då 2 delar kvar, men tror ni jag kommer framåt med dom delarna eller? Neej! Jag har koncentrationssvårigheter, jag lovar. Jag kan inte koncentrera mig, inte för en sekund. Och nej, jag vill inte att ni ska tycka synd om mig, för jag tycker mer synd om dom som går i 7an nu, de ska gå in i den värsta perioden i grundskolan snart. 8an asså, det var verkligen ett helvete för mig och jag lovar att jag inte är ensam om att tycka så. Btw så kommer Älsklings bebis ner till mig på fredag och på lördag kanske jag, han och mamma ska åka in till stan och kolla bal- och skolavslutningsklänning till mig. Fatta mysigt det kommer bli om det blir av. Det finns inget bättre än att shoppa med shoppinggalna killar! Usch vad jag babblar på men jag har så mycket att skriva om, jag har verkligen saknat mitt bloggskrivande under den här perioden då jag inte har hunnit blogga någonting. När jag ända är på G kan jag berätta om min fredag som blev helt underbar. Jag har ju inte träffat Felicia på länge utanför skolan, och det har jag nämt förut. Men i fredags träffade jag henne och vi gick till konsum och köpte Pringelschips, plopp, 8 delicatobollar och sura bilar. Sen gick vi hem till henne och satte igång med att fixa mina naglar. Nösnaglar för er som inte förstod det. Det blev jättefint och jag kan inte mindre än att tacka dig Felicia som hjälpte mig och bjussade på naglarna och hela kittet! Tack gumman!
Oj, nu låter det som om min kladdkaka håller på att sprängas i ugnen, borde gå dit och kolla till den. Skriver mer någon annan gång i livet. Byeee!

Jag skrattade tills jag grät!

Idag skrattade jag så mycket så att jag grät!
Det var i början av mattelektionen. Jag och Felicia gick och satte oss vid ett bord framför resten av flickorna. Jag hade en stol bakom mig som jag skulle sätta mig på och en stol bredvid mig som jag ropade till Alina att hon skulle sätta sig på. När Alina kommer och sätter sig där ska jag sätta mig på min stol utan att titta på den eftersom jag vet att den är där. Men har man inte ögon i nacken ser man inte att en viss Therese har tagit min stol. Så jag sätter mig i luften och allt går i slowmotion och tillslut ligger jag på golvet och har en gapskrattande Therese över mig. Tur för henne att jag inte slog i bakhuvudet hårt i väggen bakom mig, Haha! Jag och Therese låg på golvet och skrattade tills vi grät och resten av våran klass satt och fnissade och tittade på oss. Det är sjukt vad kul det var!
Så mycket har jag inte skrattat på länge!

Tisdag, en helt okej dag.

Ååååh, fy fan vad han är bäst!
Förra fredagen kom ju älsklingen hit. Jag åkte in till stan och mötte honom precis efter skolan och vi gick runt lite i stan och kollade runt. Vi åkte hem ganska snart efteråt eftersom han var trött efter 5 timmars bussresa. När vi kom hem hjälpte vi till med tacon och sedan åt vi. På kvällen satt vi och tittade på tv och myste. På lördagen sov vi grymt länge och sedan låg vi och slappade nästan hela dagen men på kvällen blev det fart. Vi gick till konsum och träffade mina vänner och sedan gick vi hem till mig och hade tjejkväll med Daniel. Han tyckte om mina vänner och dom honom. Det blev en sen kväll och på söndagen sov vi också länge. Men vi hann med en guidetur runt i Nynäs vilket var ett helt nytt ställe för älsklingen. På måndagen gick jag i skolan och han var hemma hos mig och roade sig. På tisdagen var det dags för honom att åka hem men inga tårar fällda, jag skulle ju upp till honom på torsdagen efter redan. Och så blev det. Efter en fartfylld valborgskväll med flickorna och sen en sväng till Roy där det var lite sköna lirare. Där stannande jag tills klockan 3 på natten vilket var ganska dumt eftersom jag skulle upp halv 7 samma morgon. Men iallafall så gick det jättebra och jag tog tåget upp till Mora och sedan buss därifrån. Daniel hoppade på bussen i Älvdalen och vi åkte vidare ut till Näset där jag och min släkt har en stuga. Jag hade aldrig varit ensam i den stugan förrut så det var en ny upplevelse, även om jag inte var helt ensam, jag hade ju faktist Daniel med mig. På Fredagen kom Daniels farmor till Näset och hämtade oss. Vi åkte hem till henne och käkade en underbart god tacogratäng och sedan bar det av hem till Daniels pappa och hans nya fru + två små bebisar. Vi gjorde inget speciellt den kvällen förutom att titta på körslaget osv. På lördagen åkte jag, Daniel, hans farmor, hans pappa, pappans nya fru + barnen till Rättviks marknad. Den var jättestor och där spenderade vi våran lördag förmiddag och eftermidag. På kvällen åkte vi hem till Daniels pappa igen och åt jättegott, grillat. Den kvällen blev sen eftrersom det var min sista kväll / natt med dom innan hemresan för min del. På söndagen skjutsade Daniels pappa mig till Mora där jag tog tåget hem igen. Mamma kom och hämtade mig vid havsbad och sedan somnade jag typ ganska fort. På måndagen, igår, hände det väl inget speciellt direkt. Efter skolan gick jag och Linn till henne sen gick vi upp til centrum och tog en fika med Julia och Sanaz och sedan gick jag och Linn hem till mig och pluggade lite. Klockan 10 på kvällen kom Roy hem till mig och vi satt uppe och gaggade till 3 inatt. Det var också ganska dumt eftersom vi skulle ha nationella matteprov direkt på morgonen. Men det gick ju bra ändå.

Daniel, jag vill bara att du ska veta att jag älskar dig något enormt mycket!

RSS 2.0