ha ha

Jag åker till Daniel imorgon, Good bye suckers!

Exakt en månad!

Exakt en månad kvar till julafton idag! Och idag har det snöat hela dagen. Det är underbart! På fredag åker jag upp till älsklingen min som fylller år på söndag, grattis baby i förskott! Jag åker inte hem förren måndagen och där med blir det en längre visit i älskade Älvdalen eftersom jag brukar åka hem på söndagen. Iallafall så är det 1 december när jag åker hem och då kommer julstämningen! Jag längtar verkligen. Älskar snön och december!

Mieeo

Mår piss just nu, det suger. Imorgon åker mamma och pappa till kina och lämnar mig och Sandra ensamma hemma tills måndag. Daniel kommer hit på fredag!
På torsdag ska vi ha lunchkonsert och kvällskonstert i skolan, för er som vill komma och kolla. Klockan 12-13 eller nått på lunchen och sen vid 18-19 någon gång på kvällen. Det ska bli kul, men det ä inte lika kul nu för mig för jag har typ värsta djupa köttsåret på mitt långfinger så jag kan knappt spela, detr gör ont iallafall. Aja, det ska väl gå det också.
Kom och kolla och heja!

Lovet med älsklingen!

Sådär, nu är jag tillbaka! Höstlovet har passerat. Förrförra fredagen (början av lovet) kom Daniel ner hit. Jag åkte in till stan vid 21-tiden och mötte honom. När vi kom hem runt 22, tittade vi på Idol och åt lite taco. På lördagen åkte vi med familjen in till stan för att fira mormors 70-årsdag. Vi tittade även på Dansbandskampen då Morgan medverkar i Larz-Kristerz. Ni som har tittat lite kanske har koll på att dom är från Älvdalen där även Daniel kommer ifrån och Daniel och Morgan (basisten) är typ asnära vänner. COOLT! Kan lägga till att Larz-Kristerz har gått vidare nu tre veckor. Grattis! Iallafall, på söndagen firade jag och Daniel våran 8månadersdag. Måndagen, tisdagen, onsdagen och torsdagen flög förbi och sen kom fredagen! Dagen började med att jag, Daniel och Julia åkte in till stan och där mötte vi upp Drul (Daniels kompis), vi gick runt i lite affärer och sedan satte vi oss på tacobar och käkade. Efter det åkte Julia tillbaka hem till Nynäs och det var dags för mig att ta tunnelbanan till Gullmars för att gå på DISTURBED! Daniel och Drul hittade massa pubar i Stockholm så dom klarade sig fint den kvällen. Disturbed är fan ett märsterverk. Shit vad bra dom är! Jag älskade konserten!
På lördagen var det allahelgona och därför tog vi det lugnt på dagen och sedan när mörkret kom åkte vi med familj till först Hasse och Götas grav och sedan till minneslunden för morfars skull. När vi kom hem därifrån åt vi jättegod middag och sedan blev det Dansbandskampen igen då Larz-Kristerz gick vidare, som sagt. Vid halv ett den natten kom Linn och Roy och hälsade på. Det blev "Vem vill bli miljonär" för hela slanten! Vi satt uppe till 4 på morgonen med samma spel. Vid fem kom jag och Daniel i säng och vaknade inte förren 15.30 dagen efter. Vi gjorde nog ingenting mer speciellt den helgen och sedan åkte Daniel hem på tisdagen. Nu sitter jag här en torsdag och imorgon kanske det bli "Guitarhero"-kväll med tha friends from tha class. Nice!
Jaapp, nu är jag äta! Goodbajs!

RSS 2.0