PÅ LÖRDAG FYLLER JAG ÅR!

Idag hade vi engelskaprov + att jag gjorde en MVGuppgift i religion.
Imorgon ska folket ut och äta och fira min födelsedag (som egentligen är på lördag).
PÅ LÖRDAG FYLLER JAG ÅR! Då kommer mina släktingar, jag tror att vi blir runt 20 pers.
På tisdag har vi vårat första nationella prov. Det kommer vara läsförståelse i svenska.
På onsdag kommer vi att ha ett historiaprov om första världskriget.
På torsdag kommer vi att ha nationellaprov i svenska, vi ska skiva en uppstats i tre timmar.

Låter det som en rolig vecka att se fram emot?

Fattar ni att jag fyller 16 om två dagar?
Då kommer jag få börja övningsköra och så kommer jag att på pierca mig!
Wiiieh!!
HAPPYFACE!

Måste bara nämna att igårkväll var jag och Linn uppe tills halv 1 på natten och gjorde en koreografi till våran egna danslektion vi ska hålla i skolan. HALV 1 PÅ EN TORSDAG! Satan vad trött jag var idag! Men det var det värt, vi blev ju klara!

FU!

fittäckelhorgymnasieskit


Klockan är 13.16

Nu sitter jag här när klockan är 13.16. Jag vaknade halv 12 idag och började dagen med en varm dusch. Nu sitter jag här och läser Nynäsposten där jag är med på bild på sida 9. Det är ett repotage om förintelsedagskonsterten i söndags.
Just nu sitter jag och letar Ted Gärdestadslåtar. Någon som har en favorit kan väldigt gärna skiva den till mig. Det är nämligen så att i mars kanske jag ska vara med på en konstert med enbart Teds låtar som ett minne till honom. Jag hittade "Himlen är oskyldigt blå" fast på engelska "Blue virgin isles". Underbart fin! Låten hittar ni längre ner i inlägget.  Funderar på om jag kan köra den eller om den är alldeles för hög för mig.. Får väl sänka den isåfall.. Jaja, jag vet inte vad jag ska skiva mer.. Ha en bra dag!


Febern kom inatt..

Sjukling, det är jag det.. Febern kom inatt.. Och halsontet sitter kvar från igår. Kittlet i näsan och nysningarna sitter också kvar sen igår. Jag mår verkligen inte bra idag. Försyldning och feber blandat med stess och hunger.. Någon som vill byta?

Jag vill bara säga:

Jag vill bara säga:


DET GICK BAJSBRA ATT SJUNGA IDAG!!!!!!  ♥


Allting för något gott med sig.

Ikväll ska jag sjunga "We are the world" med Linn, Izadora och Sofie och jag har dragit på mig en försyldning! Riktigt bra jobbat där Erica! Grattis! Jag kanske skulle ha stannat inne i fredags istället för att springa ut med jämna mellanrum i bara t-shirt.. Men men, jag får skylla mig själv.. Jag lever iallafall efter i fredags och det får man vara glad över.. Jag tänker inte säga något så har jag ingenting sagt.
Det är nu 2 timmar och 25 minuter kvar tills jag ska gå och möta upp Linn och sedan röra oss mot kyrkan. Jag har ingen blekaste aning om vad jag ska ha för kläder på mig! Det är liksom... Det är förintelsedagen, en nedstämd dag då man ska bära mörka kläder. Så nu tänker säkert ni allihopa: "Men vad är problemet då? Ha mörka kläder så blir det perfekt." Men så lätt är det inte ska jag säga er, för vi ska sjunga "We are the world" och det är ju inget negativt! Där ska vi alltså ha något färgglatt? Så nu är frågan: Ska jag gå på vilken dag det är eller ska jag gå på vad jag sjunger? Det är mitt problem! Äsch, jag orkar inte grubbla över det nu.. Jag tar på mig någonting jag trivs i så får väl alla skälla ut mig då om de tycker att det är fel, men då vet jag det till nästa gång.. Allting för något bra med sig!

Om 6 dagar fyller lilla jag övningsköra och då jävlar blir det fullt hus här! Vi kommer bli totalt 20 pers om alla kommer!
Dagen innan, alltså på fredag, ska jag och mina kära vänner ut och äta en pizza och fira min födelsedag. Det kommer säkert bli roligt! Och när jag ändå håller på att räkna ner dagar, timmar, minutrar och så vidare kan jag nämna i förbifarten att det inte är mer än 29 dagar kvar tills jag verkligen är uppe i Dalarna igen! Det kan tillochmed vara 27 eller 28 dagar kvar, men om 29 dagar vet jag säkert att jag är där uppe med Linn, farmor, Elin (kusin), Kalle (kusin), kanske hans kompis, kanske min mamma och kanske min syster. Och det kommer alltså inte dröja så jätte lång tid kvar till jag får träffa min storebror Daniel igen! Äntligen! Jag har faktist saknat honom mycket.

Jag hoppas innerligt att alla håller tummarna för mig ca. klockan 19 ikväll! För då ska jag sjunga i Nyäshamns kyrka, SJUK! Så den om ni kan!

Wiiieh!

Fy-i-helvetes-jävla-satan vad roligt vi hade igår!
Jag, Linn, Julia, Sanaz, Tessan, Åse, Oscar, Farid, Donald, Jakob, Erik, Tony och Patrik!

-Det där var en kväll/natt jag sent kommer glömma!

Grattis!

Grattis Farid på 16 årsdagen!
25/1 -08.

Grattis!

Grattis Linn på 16 årsdag!
24/1 -08.

Det är kolsvart ute endast FULLMÅNEN lyser upp vattnet som ligger spegelblankt!

Min helg med Felicia, kunde inte varit bättre!
Det började med att på lördagen åkte jag hem till henne för att hon var ensam hemma. Vi gick ner i källaren och spelade bas och gitarr och drog upp våran favoritlåt " '74 - '75 "! När vi tröttnat på de gick vi upp och sedan bar det av hem till mig efter ett tag. Vi satte igång datorn för att Felicia skulle få kolla alla communitys och skit (eftersom hennes internet har pajjat) och sedan satte vi igång träningsmusik och satte igång med armhävningar och situps mm. Efter ett tag tog Felicia en paus då jag satte igång min dansmusik och började dansa. Även blev det mina uppvärmningslåtar då jag värmde upp (lite sent, jag vet) och sedan började med mina vighetsövningar som gick jätte bra! Efter ett tag kunde jag ha raklånga ben (endast liten glipa mellan benen) och ha hela handflatorna i golvet. Jag blev jätte glad, för så vig har jag inte varit sen jag var runt 9 bast! Efter ett tag då jag och Felicia luktade som mest svett ringer Joel och Johan och ber oss komma ut ett tag. Då var klockan halv 1 på natten och eftersom mamma och pappa hade besök kunde vi gå ut utan problem. När vi kommer ut genom dörren ser vi att de står där med Joels Audi och vi hoppar in och de kör iväg. Joel kör, Johan sitter i passagerarsätet och jag och Felicia bak. Hon bakom Joel och jag bakom Johan för er som är intresserade. Vi drog iallafall iväg med raket fart och sen åker vi runt hela Nynäshamn. En bit ut på Torö och sedan mot Ösmo och vidare tillbaka mot Lövhagen där Joel kör ut längst ut på lövhagen till vattenskidklubben. Det är kolsvart ute och de har suttit och berättat massa läskigt skit hela vägen ut där det endast är en smal grusväg med skog på båda sidor. När vi nästan är framme stannar Joel bilen och sätter på världens läskigaste intro på en låt och jag och Felicia håller på att dö! Vi skriker och kryper ihop i knät på varandra, men till våran räddning började låten som visade sig vara en helt vanlig låt. Joel och Johan suckar för att det roliga var över och kör vidare. När vi kommer ut är det ju självklart att de ska ut ur bilen och se sig omkring, även om de har varit där 100 gånger förrut. De hittar ett stort "plåtskjul" där de ska gå in, de lämnar mig och Felicia utanför i mörkret och efter ett tag hör vi bara hur det smäller till där inne. Självklart så skriker vi och sedan kommer killarna ut och asgarvar! Jag och Felicia tittar ut över vattnet medan grabsen gick vidare upp mot huset. Det är kolsvart ute endast FULLMÅNEN lyser upp vattnet som ligger spegelblankt, det såg precis ut som i en skräckfilm! När vi följer efter dom upp till huset tar Joel tar fram sin mobil för att lysa. Han går till första fönstret och ser att det är traskig! Han går vidare och lyser in i de andra fönstrena som tur är är dom hela och allting är som det ska. Vi går tillbaka till bilen och åker tillbaka mot centrum typ. Jaa, efter en timme i bilen sitter jag och Felicia åter hemma i mitt rum.
Jag tyckte om den natten väldigt mycket och hoppas att det inte var sista gången jag fick träffa Joel och Johan!

Lördag och mycket kan hända.

Igår hade vi religionsprovet! Shit vad nervös jag var innan! Jag hoppas verkligen att det gick bra, hoppas verkligen att jag klarade det och fick behålla mitt VG som jag har kämpat för. Jaja, nu är det helg och nu ska jag inte tänka på skolan. Igår var jag med Felicia efter skolan. Vi satt och spelade bas och gitarr för fulla muggar! I två timmar satt vi och jammade igenom massor av låtar. Favoriterna blev "-74/-75", "Stand by me", "Brev från kollonien" och "Livin' next door to Alice". Men den stora favoriten var iallafall "-74/-75"! Jag hade ont i halsen och fingrarna efter att ha spelat den låten 19864 gånger i rad. Men satan vad roligt det var! Efter det träffade jag Baby och vi satt och pratade med syster och Magnus. Efter det gick vi hem till Tim och somnade fortare än kvickt. Nu har jag precis kommit hem. Ska ställa mig i duschen nu och sedan åka till Felicia och lira lite till och sen får vi se om det bär av hitåt igen. Men men, nu ska jag sätta lite fart så att jag får ut något bra av denna underbara lördag!



Jag vill och jag önskar...

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!
Jag har satt mig i en förjävlig sits!
Jag kommer fan hugga huvudet av mig snart!
Jag vill vara lycklig, varför får jag aldrig vara det?
Jag vill sluta tänka, bara handla som jag vill och Stå för det sen!
Jag vill sluta lyssna på folk som säger att jag gör fel.
Jag önskar att jag kunde bestämma mig.
Jag önskar att jag kunde göra som jag tycker och tänker!
Jag önskar att jag kunde vara lycklig med er.
Jag vill ha det bra.
Jag vill inte välja.
Jag vill kunna skratta på riktigt igen.
Jag vill kunna stå för vem jag är och hur jag beter mig.
Jag vill somna och inte vakna förren allt är bra igen!

<33

image51 image52

Jag skänker dig en stor tanke varje dag! <3

3 punkter!

Jag måste bara nämna att de förra inlägget var änmat åt min allra bästa Felicia!

Jag måste också nämna att jag har blivigt besatt av två låtar. Den ena kommer här (längre ner) och den andra kommer någon annan gång.

40 dagar kvar!!





Så 11.55 gick jag från tyskan och Gröndal, hemåt.

Igår såg min dag ut som följande:
Klockan ringde 06.30 och jag tryckte så snoooz-knappen på 9 minuter. Klockan ringde 9 minuter senare och jag steg upp. Jag gjorde mig ordning och läse lite ur boken vi fick i skolan, "ingen återvändo". Efter cirka en och en halv timme kom jag på att det var pappa-helg på Josefines del och med det innebär det att vägen till skolan får jag gå ensam. Jag tog mig till skolan med min musik på och gick igenom en skoldag utan problem. När vi slutade gick jag, Linn och Julia hem till Linn och åt och hade allmänt jättekul! Runt 16 tiden tog jag tåget en station till Nynäsgård och gick till mitt andra hem -Kulturskolan! Där hittade jag mina sångkompisar Izadora, Sofie och Hanna då Linn var borta, Frida, Conrad och Åse har andra saker för sig och kun tyvärr inte vara med på föreställningen. Vi repade inför förintelsedagen på söndag den 27/1 i Nynäshamns kyrka. Vi ska sjunga "We are the world". Låten längst ner.
Mamma kom och hämtade mig på kulturskolan och vi åkte hem och åt tortelini och sedan åkte hon och tränade. Pappa var på kurs och min syster var inte hemma så jag hade hela huset för mig själv. Jag ringde tim och han kom till mig. När familjen kom hem var klockan 22.00 och det innebar hemfärd för Tim bebis! Jag gick och la mig och läse cirka en halvtimme - en timme då jag somnade. Klockan ringde igen dagen efter 06.30 och som vanligt blev det till att snooza 9 minuter innan uppstigning. Men idag lyxade jag till det lite och sov ytterligare 9 minuter innan jag klev upp och gjorde mig iordning. Jag läste ytterligare några sidor innan Josefine kom och knackade på dörren. Vi gick till skolan och gick igenom åter en skoldag utan problem. Efter våran NO-lektion vilket var våran andra lektion på dagen fick vi reda på att hemkunskapen var inställd och därmed innebar det bara en lektion till och sedan slutar jag! Så 11.55 gick jag från tyskan och Gröndal förbi skolan och hämtade min grejer och där stod Jossan och väntade på mig. Så vi gick hem och nu sitter jag här med varm o'boy och en pirog. Jag trodde att jag skulle dansa idag för första gången på den här terminen men när jag kommer hem står min syster och är påväg ut. Jag påminner henne om dansen då hon säger att dansen inte börjar förren om två veckor. Så det blir ingen dans för mig idag. Så nu har jag skickat ett sms till bebis och bett honom ringa mig när han slutar, så får han ta och träffa mig! Så får vi ett trevligt avslut på den här dagen också.


Nu är jag tillbaka med nya krafter!

Till en början tänkte jag ursäkta för min frånvaro, men sist jag var inne på internet pajjade det.. Men nu är jag tillbaka med nya krafter.. Jag tänkte berätta med glädje, att för min och Linns del blir det Dalarna på spotlovet!!! Äntligen ska vi upp! Med glädje ska jag också berätta att jag har bytt rum nu till datarummet och vi har rivit mitt gamla rum. Både väggar, tak och golv! Så imorgon blir det till att städa där och dra ur all spik ur golvet/väggar/taket. Igår fick jag höra att jag var djup av Börje min SOlärare. Jag har faktist inte så mycket att berätta för tillfället... Förutom att idag tog vi en liten fikapaus i flyttandet då vi tog bilden upp till min faster och min ena kusin, och där hittade vi farmor och Göran och min farbror. Farmor och Göran skulle på fest så jag fick äran att sminka min farmor. Hon blev jätte fin! Nästa vecka drar solosången, basen och dansen igång igen! På söndag den 27/1 ska jag och några till sjunga "We are the world" i kyrkan. Det är förintelsedagen och därför blir det en årlig konsert i Nynäshamns kyrka. Nej, nu ska jag gå och hämta lite choklad/vanilj glass och frossa i mig. Ha en fortsatt bra kväll!

04.20 - 05.09

Nu är klockan 04.20 på natten till söndag den 6/1. Jag och älskade felicia sitter uppe en natt till spenderad framför datorn och väntar på att min kära vän Daniel ska logga in på msn. Idag är det inte puben som gäller för hans del, igår/idag blev det en spelning för hans och hans bands del. De spelar i Avesta i Dalarna och är nu på hemväg. Det kommer ta ett tag till för dom att nå Älvdalen, men vad gör man inte för en vän? Felicia har somnat i soffan igen, även om hon vägrar inse och erkänna det. Hon är iallafall väldigt gullig som sitter upp med mig till 4 på morgonen för att jag ska få prata lite med Daniel.
Igår Lördag använde jag min julklapp, eller rättare sagt använde både jag, syster och mormor våra julklappar som vi fick av mamma. Vi tog en hel-kroppsmassage i en timme var. Det var hur skönt som helst! Jag fick höra att jag har jätte kalla fötter ett antal gånger och de gick inte att få varma. Massaörskan la varma rispåsar runt mina fötter för att de skulle bli varma, men icke sa nicke. De var likförbaskat lika kalla. När jag kom hem därifrån åt jag skabetti och köttfärssås med familjen och sedan gick jag och mötte Tim. Jag träffade honom drygt en timme innan han skulle hem och titta på junior VM finalen. Sverige-Kanada. Tyvärr förlorade vi den matchen, men ett silver till Sverige! HEJA SVERIGE! Iallafall bar det av mot nynäshavsbad för min del då klockan var 20.30, där jag mötte Felicia som kom med bussen. Vi gick hit och tog oss en varsin skål med glass och hemmagjord chokladsås a' la' Erica. Vi gick och satte oss vid datorn för omväxlingsskull och där sitter vi kvar än. Men kul har vi haft! Utan tvekan! Bara att Felicia är trött och jag är hyperaktiv.. Men men, förhoppningsvis kommer Daniel vilket år som helst, så han kan hålla mig sällskap i den mörka, kalla natten. För er som börjar tänka nu kan jag säga att han kommer vara hemma hos sig i Älvdalen som ligger ca. 45 mil härifrån där jag befinner mig nu.
Idag, eller aa, när jag vaknar nästa gång, ska jag försöka hinna med att träffa Tim. Han spelar match idag klockan 13 men vid det laget ligger jag och sover. Så han kommer väl hem runt 15-15.30 och då ska jag träffa honom!

Jag börjar känna nu hur tröttheten slingrar sig runt mig som en boaorm. Det känns som om jag kommer somna med huvudet på tangentbortet. Så om det kommer ett slut på det här inlägget beståeande av bara massa bokstäver och siffror, så vet ni varför.
Jag vill bara gå och lägga mig nu, väcka felicia och säga att vi går upp och lägger oss i våra sköna sägar istället för i en hård soffa för hennes del och en ännu hårdare stol för min del. Men det känns så onödigt att ha suttit här och väntat ända sen ca. 21 och sen gå och lägga sig bara någon timme innan han kommer. + Att jag har sagt till honom att jag väntar. Men självklart skulle han förstå om jag sa att jag tänkte gå och lägga mig, men det känns inte bra helt enkelt.. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag har ställt om dygnet totalt och skolan börjar snart. Jag måste ställa tillbaka dygnet rätt igen innan skolan, annars kommer det gå åt helvete för mig! Men det här blir nog sista uppesittarnatten innan skolan drar igång igen. Det känns tråkigt, men så lyder sanningen.

GAAH! Nu får han ta och komma hem, jag orkar inte sitta uppe ensam längre, och felicia verkar inte ha några planer på att vakna. Hon vrider och vänder på sig men dock utan att öppna ögonen..
Just nu lyssnar jag på julmusik, vet ej varför... Det är liksom ett år kvar till jul! Aa, vad bra! Nu kom en lugn låt, det blir jag ju piggare av!
Nu glider klockan sakta mot 05.05 och Daniel har inte kommit ännu, inte ens skickat ett sms och sagt att han är nära nu! Mina ögonlock kunde lika gärna varit tegelstenar vid det här laget. Men jag vågar inte lämna stolen för då kommer jag somna.

Neej, hörrni. Vad säger ni om att det här inlägget inte leder någonstans.. Tidsfördriv? -Nej inte alls...
Hoppas ni sover gott ni som får sova!

Det tar sig sa mordbrännarn.

Grattis Oscar på födelsedagen !

Igår tillbringade jag min dag med min favorit Felicia. Vi tog en tjockisfika, handlade hårfärg och smink och sedan åkte vi hem till henne för att packa ihop lite grejer till kvällen, högt prioriterat var popcornpåsen! Vi tog därefter bussen hem till mig och färgade mitt hår. Det skulle ha blivigt blont men det blev någon röd/brun/blond hårfärg istället med blonda slingor. Det vart iallafall fint och jag tackar felicia vääldigt mycket för att du tog dig tiden att färga mitt hår. Tack sötisen!  Vi åt och tog sedan tag i slingorna och medans dom verkade i håret spelade vi mitt favoritspel, Guitarhero 3! Felicia var jätte duktig, publiken buade ut henne och sen blev hon avstängd från spelningen. Men det tar sig sa mordbrännarn, hon blev ju faktist bättre. Iallafall så drog datorn våran uppmärksamhet till sig och där blev vi sittandes och väntandes på att daniel skulle logga in på msn i 6 ½ timme. Han skulle först på pizzabuffé i Wäsa men istället blev det MCdonken i Mora. Efter det skulle han till puben och blev kvar där till 1 då det stängde. Då skulle han skynda sig hem som jag sa åt honom men det skulle jag aldrig ha sagt, de körde ner i diket och blev liggandes där ett tag tills de tog sig i kragen och drog upp bilen. De kom hem runt 3 på natten kanske, iallafall helskinnade och glada. Felicia orkade inte sitta på en stol mycket längre så hon satte sig i soffan och lyssnade på mig när jag pratade med henne. TRODDE JAG! Jag satt där och pratade på med både henne och Daniel, men det var bara Daniel som svarade.. Felicia hade somnat den jäveln! Runt halv 5 snåret stängde vi av datorn och begav oss upp till våra sängar där vi somnade runt 5. Vi vaknade samma dag klockan 14.50 och därmed jag har inte hunnigt mer än att äta frukost, laga middag ätit middagen och sen satt mig här och härifrån kommer jag inte bege mig i första taget!

BÄSTASTE AV DE BÄSTA!


*l ä n g t a r*

Gårdagen vart ganska mysig faktist, bara att alla PMSade och dampade på varandra hela tiden så fick vi ganska mysigt ändå. Tolvslaget spenderade jag uppe vid vattentornet med många fyllon och galningar. Jag vill bara ge er ett gott råd! Gå ALDRIG i högklackade, nya stövlar i berg med massor av ogämna trappor mitt i natten!! Jag råder er verkligen! Testa aldrig! Det var en upplevelse kan man säga. Iallafall gick vi igenom centrum på väg hem igen och där var alla nynäs ungdomar samlade och vad händer då tror ni? -Jo! Bråk i allra högsta grad! Vi sprang där ifrån för att inte bli nerslagna själva. Vi gick hem till Linn och satt och pratade med Simon i typ två timmar sen gick jag hem och pratade med Daniel på msn till klockan 7 på morgonen.

Om 31 dagar fyller jag övningsköra! Då får jag pierca mig också!
*l ä n g t a r*


<3

2008!

RSS 2.0