Najs bajs - fågelskit

Om 2 dagar älskling är du här. 15.20 på fredag får jag träffa dig igen efter fem veckor. Fem hela veckor utan dig som jag älskar så mycket. Hur har vi sått ut? Hur har vi orkat andas utan varandra på så lång tid? Om jag inte skulle ha vetat att jag får träffa dig på fredag skulle jag aldrig ha haft en anledning till att gå upp på mornarna om jag inte visste att tiden går snabbare om jag går till skolan och sedan går och lägger mig tidigt för att invänta en ny dag, en ny vecka och en ny månad. Jag har haft det svårt på senaste tiden att se en mening med allt när jag har varit så långt ifrån dig och är fortfarande för den delen. Men om 2 ynka dagar är jag så nära dig som jag kan vara. Jag kommer limma fast oss i varandra. Jag kommer inte släppa dig en sekund på hela fyra dagar! Jag längtar efter att få kyssa dina varma läppar första gången efter fem veckor. Att få hålla om dig och kyssa dig mitt på Stockholmscentral inför alla stressade tågresenärer. Att få gå hand i hand med dig genom Stockholm och visa alla att du faktiskt tillhör mig och ingen annnan. Det är verkligen sjukt åt det hur mycket jag saknar dig. Jag har inte tänkt på något annat än dig på evigheter, jag har knappt pratat om något annat än dig baby. Jag tror att många är trötta på att höra min nedräkning tills den dagen med stort D kommer då jag får träffa dig igen. Fem veckor är alldeles för lång tid att hålla oss ifrån varandra. Ett nykärt par brukar inte vara ifrån varandra ens fem timmar. Men här snackar vi veckor. Långa veckor i sträck, utan att få röra vid din kropp, utan att få kyssa dig, utan att ens få se ditt fina ansikte. Jag älskar dig Daniel, jag hoppas att du förstår det. Jag längtar tills sommarlovet då vi ska spendera det tillsammans, varenda dag utom när jag är i Spanien. Jag skiter i om du jobbar, jag sitter hemma hos dig och ränkar ner timmarna tills jag får höra din underbara röst igen. Vi kommer ha den bästa sommaren tillsammans, bara du och jag. Sola, bada, äta glass, grilla, träffa vänner, mysa och ha allmänt bäst. Det finns knappt någonting vi inte har gemensamt. Och det är det som gör oss så bra för varandra. Du förstår mig och jag förstår dig. Vi vill ha det så bra som möjligt och vi kan prata om allt. Vi skulle lika gärna kunnat ha varit tillsammans i åratal. Det känns som det, men vi har inte ens varit tillsammans i en månad. Efter att ha kännt dig i två år har jag aldrig kännt så här för dig som jag gör nu. Jag har aldrig ens tänkt tanken på att det kunde bli någonting mellan oss. Den ända lilla negativa saken med oss är distansen, 40 mil är inte så lite. Sex timmar med buss/tåg. Det kostar en del, men inte fan ska en tågresa få förstöra det vi har. Vi får helt enkelt stå ut ett år tills du kan flytta närmare och ingenting kan stoppa våran framtid tillsammans. Du är bäst älskling och jag vet inte vad jag skulle göra utan dig. Verkligen! Du betyder så otroligt mycket för mig redan. Jag släpper dig aldrig Honey, jag lovar. Du är min föralltid nu.

Dagen kunde inte ha börjat bättre.

YES! Jag är inte den enda ungdomen i Sverige som tittar på Anna Pihl! Julia också!

Idag är jag hemma pågrund av magvärk, vaknade mitt i natten av att det gjorde så ont att jag ville skära upp magen och ta ut innehållet. Sen när jag somnade om och sedan vaknade då klockan ringde var allt emot mig. När jag skulle sminka mig tog min foundation slut så halva ansiktet fick inget smink, sen när jag ska bre min macka tappar jag smörkniven på golvet med snör på. Sen när jag ska sätta på toffsar runt fotlederna för att jag inte ska trampa på mina förlånga byxor så råkade jag skjuta i väg ena toffsen. Sen när det är 10 mintuer kvar tills jag ska gå till skolan ska jag ta en tablett och borsta tänderna, då står min syster i duschen så jag inte kommer in i badrummet. Jag ringer mamma som är ute och går och då jag hör hennes mobil ligga inne i hennes rum och ringa. När jag väl kommer in i badrummet trampar jag i en blöt fläck så att mina stumpor blir alldeles dyngsura. Sen märker jag att vi inte har någon ipren eller alvedon eller någonting. Men som tur var kom mamma inte långt efter och ringer och sjukanmäler mig pga magvärken. Dagen kunde inte ha börjat bättre.
Som plåster på såren saknar jag Danieljäävla mycket så jag vet inte vad jag ska ta mig till! Det hjälper ungefär lika mycket som ett ihåligt plåster på ett öppet sår.

Min hjärna vill ta semester..

Matten i lördags var jättekul! Jag, Julia och Sanaz hade jätteroligt hela dagen!
Idag hade vi SOprov om andra världskriget, hoppas verkligen att det gick bra. Behöver mitt VG i historia.
Imorgon startar omvalet till gymnasiena, undra om jag ska söka musik Fredrika Bremer och musik Stockholms estetiska.. Någon som har förslag? Jag har ingen aning, jag vill gå estet musik eller dans men jag har ingen aning om vart, någon som har något bra tips?

Ååh, jag som måste duscha ikväll! Det kommer jag ju inte hinna nu på en kvart innan Anna Pihl börjar. Haha seriöst, Anna Pihl, är jag den enda ungdomen i hela Sverige som tittar på det eller? Iallafall, då måste jag duscha efter det och då är klockan sent och då har jag blött hår när jag går och lägger mig och då kommer jag få jätteful frisyr imorgon när jag vaknar. Kul? Då måste jag duscha imorgon bitti och gå med blött hår till skolan. Nu tänker ni säkert: Men shit, har hon ingen hårfön eller? Vad är problemet?
Men då kan jag säga till er som tänker så att jag inte får föna mitt löshår.. Så det blir lite svårt..
Guud, jag känner att jag behöver någon som tänker för mig ett tag, min hjärna vill ta semester. Någon som erbjuder sig?

Ja eller nej?

Utvecklingssamtalet gick ju bra.. Och NOprovet gick också ganska bra.
Jag fick reda på igår (?) att vi ska ha matte nationella på torsdag, så jag ska ha matte nationella på både onsdag och torsdag + ett historieprov på måndag + ett vg/mvg arbete om historia på torsdag.. Roliga veckan? Verkligen! WIEHO! Jag jublar av glädje! ...... Eller inte.. Nej, usch vad jag lät deppig nu. Jag ska ju faktist äta taco ikväll och så ska jag prata med älskling och sen kanske jag ska dra ut en snabbis med Jocke och någon Marcus? Ska bli kul att träffa Jocke igen, har inte träffat honom på typ två år? Sen blir det väl lite Så ska det låta ikväll också, med mycket chips och godis!
Ha en asbra fredagkväll och hoppas eran helg blir bättre än min, för imorgon lördag ska jag till SKOLAN och räkna MATTE i 4 TIMMAR! Sen att jag gör det frivilligt behöver vi inte nämna, puss på er!

Hello, my name is Erica and I am happy!

Nu sitter jag här med min kaffekopp i handen och ska snart åka med papps till centrum för att hämta ut lite pengar. Det är nämligen så att våra klasströjor blir skickade från Bromma imorgon så vi ska betala skiten imorgon, så får vi hoppas på att tröjorna och byxorna kommer på typ måndag?
Idag hade vi nationellt engelskaprov där det idag var uppsatsen. Det gick väl sådär, tror att det blev ganska korrekt språk men fy vad liten jag låter när jag skriver, inga långa konstiga komplicerade ord utan vara typ meningar i klass med "Hello, my name is Erica and I am happy".. Dagis? Inte alls.. På fredag är det dags för NO prov om kroppen och sedan direkt efter skolan ska jag ha utvecklingssamtal. På måndag nästa vecka blir det SO prov om andra världskriget och på ondag samma vecka blir det nationellt muntligt i matte. Jätte kul? Neej. Men som tur är belönas jag med att Daniel kommer hit på fredagen! Ska bli sjukt kul att få träffa honom igen efter fem veckor. Fem hela veckor! Det är sjukt hur mycket man kan sakna en människa.
För övrigt sitter jag faktiskt och tänker på honom just nu och lyssnar på alla våra låtar. Jag saknar dig grymt mycket älskling.

image58

Han är inte seriös på den här bilden btw, tihi.

WIIEHOOO!

Nu sitter jag här 17.05 på en lördag. Jag pratar med Daniel och Jocke samtidigt som jag lyssnar på nya favoritlåten No air med Chris Brown och Jordin Sparks.
Jag saknar Felicia mycket! Vi har inte setts utanför skolan på ett tag nu, det känns väldigt tomt. Vi hade ju en period då vi knappt var ifrån varandra en minut.

Igår efter sista föreställningen igår gick vi till Sailor inn där vi bjöds på tacobuffé. Efter maten tog vi fram gitarrerna och det blev allsång för hela slanten! Några riktigt sköna allsånger men även låtar som Det var en gång en liten fågel. Haha, den vart riktigt skön med lite allsång! Efter det blev det lite dans. Tyvärr fanns det ingen Dj så det blev några riktigt dåliga låtar på radion och utan häftiga ljuseffekter, men ingenting kan stoppa mig och Johanna och när jag och Johanna går igång kommer Amanda, så vi tre dansade myycket!

JAG ÄR SÅ JÄÄÄÄÄVLA GLAAAAAAAAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pappa äger!

Jag har en sån sjuukt rolig pappa!

P: Var det roligt på föreställningen?
E: Jaa, jag kan inte fatta hur roligt det är att stå på scenen!
P: Men du stog ju inte på scenen du gick ju på den. Med andra ord en scengångare..

Rolig va? huh? huh? Haha!!

Föreställningar

Föreställningarna har gått jättebra och nu ikväll är det den sista.. Alla föreställningar har gått så fort! Det känns som om det var igår jag var så nervös inför premiären imorgon. Men men. Igår var iallafall min klass och kollade och dom var den bästa publiken, lugnt! Det trodde jag faktist inte om jag får vara ärlig. Efter våran sista föreställning ikväll blir det efterfest på Sailor inn, eller aa, Bedarö baren som det heter nu för tiden. Jag, Amanda och Johanna ska dansa järnet! Eller hur brudar?
Ha en bra kväll och wish me luck!

Premiär

Premiären gick jättebra! Dock var det tråkig publik under dagen. Första föreställningen var det Vansta som kollade, den andra var det Gröndal och några från gymnasiet. Gröndals alla fjortisar satt där med sina fjollrävenjackor och sitt lysande blonda hår och tittade snett på alla som var på scenen. Gå därifrån istället för att förstöra för dom som uppträder om ni ändå inte är intresserade? Det var lite tråkigt men vilket drag det var på gymnasieeleverna!
Jaja, jag ska plugga nu..Ha de' bra ! Här kommer min låt som jag sjunger på föreställningarna.


Sommar, tack!

Helgen var underbar, jag förstår inte att det kan vara så roligt att repa!  Igår, måndag, repade vi också, från 17-20. Det är mycket rep nu för imorgon är det PREMIÄR! Imorgon ska vi ha två föreställningar. En 12.15 och en 14.00. På torsdag ska vi ha 3 föreställningar. En 12.15, 14.00 och 19.00 och på fredag ska vi ha en klockan 19.00. Det ska bli riktigt roligt!
Om jag ska vara ärlig vet jag inte vad jag ska skriva. Jag längtar till sommaren då jag ska utomlands med Julia! Och går ut 9an och slipper våran klass! Jag är faktist ganska jättetrött på den för tillfället när vi bara bråkar hela tiden.. och alla hatar alla.. Jaa, jag längtar till sommaren då man får bada och sola och bli brun. Äta glass i hamnen och åka ut med båten. Sommarjobba och åka upp till Dalarna. Jag trodde faktiskt aldrig att jag skulle säga det men jag längtar verkligen efter sommaren.
För övrigt pratar jag lite med Edvin just nu, väntar på maten gör jag också..
Tråååk!


LodisErica och LodisCarro

Idag har vi haft genrep, från 11 till 16! Naaajjjjss! Kul var det, dagens höjdpunkt var iallafall jag och Carro som lodisar! Vi gick ner i rekvesitarummet och rev hela stället medans vi letade efter lodiskläder till låten "Village Ghetto Land" av George Michael. Låt nedan. När vi kom upp på scenen med dom kläderna tror jag inte att det var någon som höll sig för skratt! Jag hade ett par förstora mossgröna, luddiga, förkorta byxor, en brun felknäppt, förstor skjorta, en sliten keps, en trasig sko och ett par solbrillor som var helt fucked up! Tack Carro för en rolig stund! När vi slutade kom kusin Kalle och hämtade mig med bilen och sedan bar det av hem till mig för att vänta på en del av släkten för att sedan fira min systers födelsedag som var i torsdags. Imorgon ska jag till kulturskolan igen och repa hela dagen, från klockan 11 till 16.

Jag älskar dig, 5/4 -08


Ich älskar tha scen!

Hej alla glada! Idag är jag riktigt glad, anledning? Det gick sämst på engelska hörförståelse nationella provet idag... Kan ju inte vara det? Nej, anledningen är nog att jag hade grymt mysigt med brudarna idag efter skolan. Jag, Linn, Åse, Julia och Sanaz drog till tatoo efter skolan och satt där i 3 timmar, Linn piercade Earl (även kallat bridge) och Julia piercade navlen. As fina båda två, starkt jobbat! Efter det drog vi till Konditoriet och tog en fika, Capuccino och en chokladruta till mig, och en latte och morotskaka till Åse. Jag hade grymt trevligt! Nu sitter jag med mina hip-hop kläder och har precis kört igenom "The botten is nådd" och det gick asbra! Jag känner mig taggad inför genrepet i helgen! För nästa vecka är det FÖRESTÄLLNINGAR! 3 dagar ledigt för att stå på scenen och rappa, kan det bli bättre? Kan knappt tro det. Jag längtaaaaar! Imorgon kommer släkt hit, igen, för att fira min systers 18 års dag som var igår, Grattis älskade sis! Jag och Felicia var ju i Handen, ni som läser hennes blogg också (ex0t1c.blogg.se) vet vid det här laget det. Vi hade gryyyymtmysigt! Vi shoppade järnet och det blev en lyckad dag, iallafall från min sida, jag hoppas att du hade det lika bra som jag gumms! Jaa, vad mer har hänt? Jag kan inte komma på något, GAH! Jag är så glaaad! Jag kan inte förklara! Neej, jag får inte ut mer här.. Jag måste köra min låt igen och träna på de andra låtarna lite och bli ännu gladare! PUSS!

RSS 2.0