WIEEHO!

Disturbed idag!

Jag saknar dig

Det har verkligen slagit mig hur mycket jag saknar min Felicia! Jag har inte träffat henne på typ... 100 år? Jag har knappt pratat med henne. En av mina bästa vänner genom hela grundskolan, min bästa vän i nian. Vi som lovade varandra att vi inte skulle tappa kontakten efter grundskolan. Kommer du ihåg gumman att vi stod på skolavslutningen och grät i varandras armar och sa "bästa vänner för evigt, ingening kan sära på oss"? Jag kommer ihåg det som om det var igår. Och jag kommer ihåg att vi verkligen menade det. Men vad har hänt? Trotts våran oslagbara vänskap och våra ord på att det alltid skulle vara vi två, så har vi ändå lyckats glida ifrån varandra. Hur är det möljigt!? Jag saknar dig, jag gör verkligen det. Och träffas vi inte snart tror jag att jag spricker av saknad.
Jag saknar min bästa vän Felicia!


Hello tomorrow

"Hello tomorrow and good-bye to yesterday"
Klockan är 21.22 och jag sitter hemma och tänkte skriva lite.
Om fyra dagar är det höstlov, och då kommer min efterlängtade älskling ner hit och ska stanna här i lite mer än en vecka. Det ska bli så underbart att få träffa honom mer än bara tre dagar. På lördag åker vi till Sthlm för att gratta min favoritmormor som fyller 70! För övrigt har vi ingenting planerat mer än att fira våran 8månadersdag som är på söndag. Jo, nästa lördag ska vi in till Sthlm och ha "parmiddag" (haha) med Linn och Roy. Vi ska leta upp en mysig restaurang och äta middag där. Det ser jag verkligen fram emot.
Men ännu är det fyra dagar kvar till lovet och dom dagarna ska jag njuta järnet av skolan så jag slipper sakna den under lovet.. Imorgon kommer det några människor från någon musikhögskola för att spela för oss, det ska bli lite roligt att få se. Sen ska vi få tillbaka våra matteprov som vi skrev i torsdags. Vi ska även hinna med att skriva ett engelskaprov på torsdag innan vi kan avsluta den här veckan med ännu en chillfredag.
Förresten, jag övningskörde i lördags och i söndags! Det gick superdupermegajättebra! Det var hur kul som helst!
Nu börjar jag bli riktigt trött, ska upp 05.30 imorgon, så jag ska bara lägga upp min nya favoritlåt (första textraden längst upp) så ska jag gå och sova lite. Goodnatt everyhopa!


Den kvällen glömmer jag aldrig!

En cappuccino med två sockerbitar, två lingongrovsmackor med skinkost på. Mumma! Jag gick upp lite tidigare än vanligt idag bara för att hinna med att ta det lugnt med frukosten, har börjat stressa i mig den och det är inte så bra.. Och fan vad man njuter av frukosten när man har tid på sig. Jag ska liksom åka om en timme och jag är helt klar. Ska bara äta upp frukosten och sen borsta tänderna.
Om en vecka kommer Daniel ner hit och då är det höstlov! Vi har ingenting planerat förutom att njuta av lovet och att vi kan vara tillsammans längre än tre dagar.

Jag sitter och lyssnar på "Can't take my eyes off of you" och tänker på när jag kom till Daniels lägenhet i Orsa för första gången. Jag kom upp med bussen så jag var där till 22-22.30. När jag kom upp var jag döhungrig, jag hade ätit på jättelänge. Iallafall så kom Daniel ner till busshållsplatsen för att möta upp mig och sen gick vi upp till hans lägenhet. Det var nersläckt i lägenheten förutom i ett rum där det var levande ljus i nästan hela rummet och sen hade han dukat upp taco och gjort jättefint! Efter att vi hade ätit och så spelade han upp den låten och sa att den var till mig. Hur gullig får man vara!?
Daniel, den kvällen glömmer jag aldrig, du är verkligen mitt allt.


Bubbles 4life!

Nu har jag kommit hem från en underbar helg hos älsklingen.

Idag har dagen varit jättebra, jag har varit på ovanligt bra humör enda tills jag kom hem.
På matten idag så sa Per någonting till mig som påminnde mig om Regnbågens barn av Bubbles när vi gick in i datasalen. Jag satte på den låten på högsta volym och Elin var direkt på och började digga med mig. Vi lyssnade vidare på deras Rock the world och koreografin i videon var så fruktansvärt ful så vi bestämde oss för att lära oss den. Och det gjorde vi, hela lunchen och till och med efter skolan stod vi och dansade den.
På idrotten hade vi asroligt också. Vi hade racketspel idag och därför spelade vi badminton. Efter ett tag hämtade våran idrottslärare cdspelaren och satte på random musik på ashög volym. Efter ytterligare ett tag blev det jobbigt att spela så jag och 4 stycken till började med gymnastik. Tränade olika ninjasprakar och massa sånt roligt. Det var jätteorligt!

På estetisk versamhet:
Sten: Ni får sluta tidigare idag för datorn krånglar så mycket.
Per: Men vänta, Elin och Erica har en koreografi som dom kan visa på stora scenen innan vi slutar.
Sten: Inte idag eftersom datorn inte funkar, men har dom en koreografi som dom vill visa så absolut ska dom få göra det.
Erica och Elin: HAHAHAHAHA!

Bye bye

Jag åker till Daniel idag, kommer hem på söndag igen, skriver mer då.
Ha en bra helg, för det ska jag!

Erica älskar sin Daniel

Sådär, nu är biljetten till älsklingen betald och fixad. Åker dit på fredag direkt efter skolan och koller hem runt 23.30 på söndag. Imorgon har min klass orienteringsdag i Rudan, börjar kvart över 9 och slutar när vi är klara. Chill! Ni som umgås med mig mycket vet vad som händer på onsdag, det är den stora dagen för mänskligheten! Någon som tycks sig veta vad som händer? Jo, Bonde söker fru har säsongstart! Wiiiiiiiehooo! Äntligen va?
hm..
På torsdag har vi första matteprovet på Fredrika.. Tänk om det faktiskt går bra. Inte lika bra som mitt Gehörs- och musikläreprov iallafall.. *Stolt* Som ni kanske vet fick jag 29 av 30 på det, bäst i klassen! Folkets jubel! Som ni kanske märker är jag hur glad som helst. Det beror på inget mindre än att det nu är bestämt att jag åker till Daniel på fredag. Det ska bli så fruktansvärt underbart att få träffa honom igen! Jag saknar dig baby!

ESMK08!

Shit vad roligt det är i skolan! Spelar bas 4 av 5 dagar i veckan och vissa dagar spelar jag mer än en gång! Nu på ESV/ESO (Estetisk versamhet/ estetisk orientering) spelar jag med Adam på gitarr, Robin på gitarr, Elin på sång och Per på trummor. Vi spelar 4 jätteroliga låtar. Vi började med "Let's get fucked up and die" av Motion city soundtrack, den blev vi typ klara med jättesnabbt så vi fortsatte med "Pretty fly (for a white guy)" av The offspring. Nu har vi börjat med "Ray" av Millencolin och när den är klar ska vi sätta "Wannabe" av Zebrahead. Den sista är typ en skate/punk version på Spice girls låt Wannabe.. Nice!
På Ensemblen har vi nyss bytt grupper, så nu spelar jag med Per på trummor, Elin på sång, Joel A (2an) på sång, Joel (2an) på gitarr och Caroline (2an) på piano. Vi ska spela Vanilla skys version på Rihannas "Umbrella", "The pretender" av The foo fighters och sen Pokemon theme song! Ska också bli jätteroligt!
Våran turné som vi skulle ha vecka 47 blev framflyttad till vecka 5... Kunde dom inte flyttat fram den lite till? ååhh!

Daniel är ute ikväll, så han sa att han skulle ringa när han kommer hem. Alltså runt 2 inatt.
Jag saknar honom så jag skulle kunna dö. Nu kommer jag inte få träffa honom på tre veckor! Tre hela veckor, det är sjukt lång tid att vara ifrån varandra.. Men det här klarar vi älskling. Glöm inte att jag älskar dig över allt annat! <33333

Godnatt!

RSS 2.0